Partypoker past punten systeem aan

September 17, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Partypoker is één van de grootste en meest populaire online poker aanbieders ter wereld. Maar, de laatste tijd zijn zij een beetje achter komen lopen in vergelijking met hun concurrenten op het gebied van bonussen en rakes. Nu heeft partypoker aangekondigd dat hier verandering in zal komen. Er zullen meer bonussen beschikbaar komen en in samenhang hiermee is ook het punten systeem van Partypoker aangepast. Niet alleen is het bonus en punten systeem veranderd, ook de rake is enigszins aangepast, hoewel de meeste spelers hier weinig van zullen merken. de rake is nu bij alle tafels 5%, ongeacht de hoogte van de inzetten.

de grootste verandering zit hem in het punten systeem. In het nieuwe punten systeem krijg je meer Party Points als je meer in een pot investeert. Dus hoe meer je bet, hoe meer Party Points je krijgt. Dit nieuwe systeem heeft zowel negatieve als positieve gevolgen, afhankelijk van wat voor zpeler je bent. Als je vaak meerdere tafels tegelijk speelt en daarbij wacht op de goede handen, een systeem dat door veel online poker prof zoals Tom Dwan wordt gebruikt, zal het nieuwe systeem minder gunstig voor je zijn. Aangezien je door deze manier van spelen in veel minder grote potten verzeild zult raken.

Ben je een speler die erg actief is aan één of twee tafels en vaak de actie opoekt, dan is het nieuwe punten systeem wel positief. je krijgt nu immers meer punten als je grotere potten speelt. Dit is ook van belang voor de bonussen die Partypoker je aan zal bieden. Hoe meer punten je bij elkaar speelt, hoe vaker je een bonus aanbieding zal krijgen. Ook zullen de bonus aanbiedingen een stuk aantrekkelijker zijn als je meer punten verdient.

Het systeem heeft dus zo zijn goede en slechte kanten. Het grote voordeel van het systeem is dat het het spel in elk geval bevorderd en het wachten op alleen maar goede handen bestraft. Over het algemeen zal het systeem dus het spel zelf waarschijnlijk een stuk aantrekkelijker maken. Maar, de tijd zal leren of het nieuwe punten systeem ook zijn vruchten af zal werpen.

Tagged with: