PKR pakt uit voor WPT Ierland

September 21, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Begin augustus maakte PKR bekend dat zij in samenwerking met de organisatie van de World Poker Tour het eerste WPT evenement van Ierland gaat organiseren. De nieuwe stop van de World Poker Tour zal worden gespeeld in het luxe City West hotel in de Ierse hoofdstad Dublin en zal plaats vinden van donderdag 5 januari tot en met zondag 8 januari. Doordat de toernooien van de Ierse poker kampioenschappen ook in het programma van de WPT worden opgenomen, zullen er een flink aantal poker toernooien gespeeld worden in Dublin. En aangezien het hier gaat om een WPT toernooi serie zullen er zeer waarschijnlijk een groot aantal grote internationale poker namen te vinden zijn in het veld.

Nu PKR dit toernooi mede organiseert kan het natuurlijk niet anders dat je bij PKR plaatsen kunt winnen voor het WPT event in Ierland. Omdat PKR mede verantwoordelijk is voor de organisatie en omdat het de eerste keer is dat de World Poker Tour neer zal strijken in Dublin pakt PKR flink uit. Dagelijks lopen er verschillende satelites waarbij je direct of indirect plaatsen kunt winnen voor het Main Event en ook een aantal van de side events.

Natuurlijk zal PKR ook weer flink uitpakken op het gebied van feesten. In de laatste jaren heeft PKR een naam opgebouwd voor de goede feesten die zij organiseren rond grote evenementen zoals de World Poker Tour en de World Series of Poker en het kan natuurlijk niet anders dat zij ook nu weer de goede naam die PKR heeft op dit gebied waar gaat maken. Dus naast een plaats op het WPT zal je ook verzekerd zijn van een aantal goede feesten mocht je zo gelukkig zijn om een plaats te winnen voor jezelf.

PKR heeft weer mooie pakketten samengesteld die te winnen zijn tijdens de vele verschillende satelites en qualifiers die nu al lopen op de site. Elk pakket bevat natuurlijk het inschrijfgeld voor het betreffende toernooi. Ook bevat het pakket in totaal 5 geheel verzorgde overnachtingen in het City West hotel in Dublin, hetzelfde hotel als waar het WPT wordt gehouden. Natuurlijk krijg je ook weer wat geld dat je kunt gebruiken om je reis te bekostigen of kunt gebruiken als zakgeld, daarbij krijg je ook een special PKR goody bag met een aantal leuke gadgets een aanbiedingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om kans te maken op één van de vele pakketten die zullen worden weggeven. Kijk hiervoor snel op de site van PKR.

Tagged with: