Twee poker docu's aangekondigd voor begin volgend jaar

September 24, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Er is weer eens wat poker nieuws te melden van het film front. Een tijd geleden berichtten we al over de poker mockumentary Hitting the Nuts die halverwege dit jaar is uitgekomen en zeer goed werd ontvangen. Het was alweer een tijd geleden dat er een poker film was gemaakt en deze nep documentaire werd door zowel de critici als het publiek en de poker spelers goed ontvangen. Volgend jaar staan er twee nieuwe poker documentaires op het programma voor begin volgend jaar.

Het is alweer een hele tijd geleden dat er een goede poker documentaire werd gemaakt en begin volgend jaar worden we dus meteen getrakteerd op twee docu’s die als onderwerp poker hebben. Beide docu’s zullen een totaal andere focus hebben en beide films staan gepland voor het eerste kwartaal van 2012. We hoeven dus gelukkig niet lang meer te wachten op deze films.

Boom: The Incredible True Story of Online Poker gaat, zoals de naam al doet vermoeden, over de opkomst van online poker. ER zal aandacht worden geschonken aan een paar belangrijke gebeurtenissen die hebben geleid tot de enorme populariteit van online poker in de afgelopen jaren. Er zal aandacht worden geschonken aan online poker profs, sites met poker hints en tips en ook aan de verschillende online poker communities. De film wil een inzicht geven in de snelle ontwikkeling van online poker vanaf het begin van online poker.

De tweede film die voor volgend jaar gepland staat zal een meer algemene kijk op poker geven. All In: The Poker Movie staat gepland voor februari volgend jaar en kijkt naar de meest recente periode van dit mooie spel. De docu zal zich focussen op de periode vanaf het moment dat Chris Moneymaker de World series of Poker wint en daarmee de tweede grote poker boom sinds het uitkomen van de film Rounders veroorzaakt. Er zal niet alleen gekeken worden naar de glorie dagen van het poker. Ook zal er aandacht worden gegeven aan verschillende schandalen die zich hebben voorgedaan in recente jaren. Verschillende grote namen uit de poker wereld zullen hun zegje doen over verschillende aspecten van het spel.

Van beide films zijn inmiddels trailers te vinden op youtube en ook op IMDB is er over beide films een pagina met informatie te vinden. Dus mocht je benieuwd zijn naar deze films, dan verwijzen we je naar één van deze twee sites.

Tagged with: