Zweden – Nederland bij Titan Poker

September 25, 2011 Posted in Poker Toernooien by

In voetbalminnend Nederland zal het waarschijnlijk niemand ontgaan zijn dat het Nederlands elftal op 11 oktober tegen het Zweedse nationale elftal moet voetballen voor de kwalificatie voor het Europees Kampioenschap in 2012. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden tussen de nummer één en twee uit de poule. Titan Poker grijpt wel vaker speciale gebeurtenissen aan om speciale poker toernooien te organiseren en zo ook deze keer. Ter gelegenheid van deze wedstrijd heeft Titan poker een speciale Zweden – Nederland freeroll georganiseerd die rond dezelfde tijd als de wedstrijd zal worden gespeeld.

Spelers uit Zweden en Nederland worden uitgenodigd om aan een speciale qualifier voor dit toernooi deel te nemen. Voor beide landen zal er een aparte qualifier zijn die alleen toegankelijk zal zijn voor spelers uit deze beide landen. Beide qualifiers zullen op het zelfde moment plaatsvinden en wel op  8 oktober om 20.00 uur. De beste tien spelers van deze beide toernooien zullen zich plaatsen voor de Zweden – Nederland freeroll die op 9 oktober zal worden gespeeld, een paar fagen voor de wedstrijd dus.

De but in voor de qualifiers bedraagt $1 + $0.10, dus voor iedereen met ook maar een klein beetje geld op zijn Titan Poker account is het mogelijk om zich in te schrijven voor deze qualifier. Mocht je bij de laatste tien komen, dan krijg je toegang tot de speciale Zweden – Nederland freeroll bij Titan poker. Deze freeroll heeft een totale prijzenpot ter waarde van $1.000, dus het is zeker de moeite waard om te proberen bij de laatste tien te komen.

Niet alleen krijgen de laatste tien spelers toegang tot de speciale freeroll en maken zij dus kans om een gedeelte van de mooie prijzenpot op te strijken, zij krijgen ook nog iets extra’s van Titan Poker. Iedere speler die zich weet te kwalificeren krijgt naast het toernooi ticket ook een bet van $10 die zij bij de sport afdeling van Titan in kunnen zetten op de wedstrijd tussen Nederland en Zweden. Zij hebben dus twee kansen om een mooie prijs in de wacht te slepen. Ga voor alle informatie naar de site van Titan Poker. Mocht je nog geen Titan account hebben, kijk dan ook eens naar de geweldige welmostbonus die Titan Poker op het moment.

 

Tagged with: