Partypoker Bankroll Booster

September 26, 2011 Posted in Poker Tips by

Een week of twee geleden kondigde Partypoker aan om wat meer bonussen en promoties te zullen gaan aanbieden aan de spelers van Partypoker. Nu heeft Partypoker meestal wel leuke promoties en bonussen lopen, maar in de laatste jaren zijn er veel concurrerende poker aanbieders geweest die met nog mooiere an betere promoties kwamen dan Partypoker. Zoals je in het bericht van vorige week al hebt kunnen lezen hebben ze bij Partypoker ook het punten systeem aangepast om niet alleen de bonussen en promoties te verbeteren, maar ook om de actie aan tafel een stuk aantrekkelijker te maken.

Door het nieuwe punten systeem wordt je beloond als je wat meer handen speelt terwijl de mensen die soms wel met twintig tafels tegelijk spelen veel minder terug zullen zien van hun inspanningen in de vorm van Party Points en bonus aanbiedingen. Op het moment heeft Partypoker weer een mooie promotie die ook voor mensen die niet de tijd hebben om dagelijks online poker te spelen bij de site makkelijk toegankelijk is. Onder de naam Bankroll Booster wordt er de komende tijd elke zondag een freeroll georganiseerd met een gegarandeerde totale prijzenpot van $5.000

Elke zondagmiddag zal deze freeroll worden gespeeld en er zijn een aantal verschillende manieren om een plaats voor dit toernooi te bemachtigen. Als je een deposit doet op je Partypoker account en daarbij de bonus code “BOOSTER” bij invult, dan krijg je meteen een plaats voor de bankroll Booster. een andere manier om een plaats bij de Bankroll Booster te bemachtigen is door in de week voorafgaande aan de Bankroll Booster vijf of meer Party Points te bemachtigen. En dat moet niet zo’n groot probleem zijn. Kijk wel even op de site van Partypoker naar de nieuwe regels met betrekking tot het verdienen van Party Points.

Er lopen dagelijks ook verschillende qualifiers waarbij plaatsen te winnen zijn voor de bankroll booster. Alle spelers die voor het eerst voor echt gaan spelen bij Partypoker krijgen een plaats op een gratis qualifier waarvan de top 50 door gaat naar de Bankroll Booster. Mocht je een acoount willen aan gaan maken en met echt geld willen gaan spelen. Kijk dan ook even naar de Partypoker welkomst bonus. Maar, ook voor spelers die al een account hebben zijn er dagelijkse qualifiers. Deze kosten je slecht 1 Party Point en de top 25 van deze qualifiers krijgt eveneens een plaats voor de bankroll Booster. Kijk voor alle info op de site van Partypoker.

 

Tagged with: