Leer pokeren bij PKR

September 30, 2011 Posted in Poker Tips by

Nog steeds groeit het aantal spelers dat online poker speelt elke dag. Ondanks het feit dat er elke dag nieuwe spelers bijkomen en poker dus nog steeds ongekend populair is, zijn er nog steeds een hoop mensen die de regels van het spel niet helemaal kennen. Nu zijn er natuurlijk verschillende websites waar je uitleg over het spel kunt vinden voor beginners en er zijn honderden poker boeken geschreven voor zowel beginners als gevorderde spelers en over zowat alle poker variaties. Maar, het beste leer je een spel natuurlijk gewoon door het te spelen. Bij PKR kun je net als bij de meeste andere onlineĀ poker aanbieders ook gratis een spelletje spelen om het spel te leren kennen. Daarnaast heeft PKR ook een uitgebreide spel uitleg voor beginnende spelers.

Op de site van PKR vind je onder het kopje ‘Verbeter je speltechniek’ een uitgebreide uitleg van het poker spel voor de beginnende speler. Niet alleen is dit handig voor mensen die voor het eerst online willen gaan spelen, maar ook als je zelf met iemand gaat spelen die het spel nog nooit heeft gespeeld kan dit handig zijn. In plaats van zelf alles uit te moeten leggen kan je die persoon dan gewoon even de PKR site laten lezen, dan weet je ook zeker dat je niks vergeet.

De uitleg begint bij de basis. Eerst wordt het spelverloop van Texas Hold’em uitgelegd; wanneer er kaarten komen, wat een flop, turn en river is. Ook wordt uitgelegd wat folden, callen en raisen is en wanneer je dit mag doen. Vervolgens worden de verschillende kaart combinaties die mogelijk zijn uitgelegd en wordt ook verteld wat de rangorde van deze combinaties is. In het laatste stuk vind je een groot aantal artikelen met verschillende tips en strategieĆ«n voor beginnende spelers. Zelfs als je het spel al kent, maar nog niet zo heel veel hebt gespeeld zijn deze artikelen soms echt de moeite waard. Kijk op de site van PKR en kijk of jij je spel kunt verbeteren.

 

 

Tagged with: