Negreanu haalt uit naar Lederer tijdens WPT Londen

October 4, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Daniel Negreanu staat beken om zijn eerlijkheid en komt daardoor nog weleens in conflict met andere poker spelers. Zo kunnen Annie Duke en Negreanu al jaren niet meer door één deur en nu haalde Negreanu tijdens een interview ook uit naar Annie’s broer Howard Lederer, met wie Negreanu in het verleden ook al wel eens in aanvaring kwam. Negreanu werd in het kader van het Main Event van de WPT in Londen geïnterviewd en al snel ging het interview over zijn verhuizing naar zijn thuisland Canada en het hele gebeuren rond Full Tilt Poker en de problemen die de spelers met een Full Tilt account nog steeds hebben met het terugkrijgen van hun geld.

Aan het einde van het interview, dat op youtube terug te vinden is voor de geïnteresseerden, wordt Negreanu gevraag wat hij vind van de situatie rond Full Tilt Poker op het moment en of Negreanu denkt dat de spelers die nog geld op hun Full Tilt account hadden staan ooit nog hun geld terug gaan krijgen. Negreanu is erg pessimistisch over deze situatie zegt hij. Volgens hem zijn er vanaf het ebgin al grote fouten gemaakt door geen mensen in te huren om het berijf te runnen die verstand hebben van dit soort ondernemingen.

Volgens Negreanu is het dan ook de schuld van de mensen die de leiding hadden bij Full Tilt Poker en niet bij mensen als Jenifer Harman of Phil Ivey die de laatste tijd ook vaak een beschuldigende vinger kreeg. Volgens Negreanu ligt de schuld vooral bij Ray Biton, één van de oprichters van Full Tilt Poker, en Howard Lederer. Volgens Negreanu zijn Biton en Lederer degenen die de dagelijkse leiding van Full Tilt hadden en zijn Biton en Lederer “arrogante idioten die al het gif verdienen dat zij nu over zich uitgestort krijgen.” Ongetwijfeld zullen deze uitspraken van Negreanu nog een reactie krijgen van Lederer en zal de vete tussen de Lederer familie en Daniel Negreanu weer opnieuw oplaaien.

Tagged with: