Nieuwe Titan Poker toernooi planner app voor iPhone

October 5, 2011 Posted in Poker Tips by

Titan Poker is de laatste tijd steeds populairder aan het worden onder de online poker spelers. Dit komt niet alleen door de mooie welkomst bonus die zij op het moment hebben of door de goede software van Titan. Een belangrijke reden voor dit succes is dat Titan constant bezig is om op allerlei manieren het voor de spelers gemakkelijk te maken. Nu heeft Titan een iPhone/iPad app geïntroduceerd waarmee je heel gemakkelijk  je toenooien kunt plannen. Titan Poker is de eerste online poker aanbieder die met een dergelijk app op de markt komt en het mooiste is dat je deze app helemaal gratis kunt downloaden voor je iPhone of iPad.

Om de app te downloaden of je alleen maar met je iPhone de speciale QR code te scannen die te vinden is op de site van Titan Poker, de app wordt dan vanzelf gedownload en geïnstalleerd op je iPhone of iPad. Mocht het je niet lukken om de QR code te scannen, dan kun je de app natuurlijk ook via de normale weg downloaden via de Apple Store of kijk even op de site van Titan Poker voor andere download mogelijkheden. Aan de download en het gebruik zijn in het geheel geen kosten verbonden, dus wat houdt je tegen?

Met deze app kun je heel makkelijk en snel een overzicht krijgen van de verschillende toernooien die er bij Titan Poker lopen. Je kunt een persoonlijk filter instellen waardoor je alleen die toernooien te zien krijgt die voor jou van belang zijn. Spelers kunnen met deze app hun eigen toernooischema plannen voor de komende 24 uur, waarbij spelers een melding kunnen krijgen als een toernooi waar zij zich voor hebben ingeschreven op het punt staat om te beginnen.

Niet alleen heb je met deze app een makkelijk overzicht van alle toernooien op Titan Poker en kan je je eigen toernooien makkelijk plannen, je hebt ook een goed overzicht van alle promoties die lopen bij Titan Poker. Via de knop “What’s Hot” krijg je snel en makkelijk toegang tot een lijst met alle Titan Poker promoties waaraan je kunt deelnemen. De Titan spelers die gebruik maken van deze app komen daarbij in aanmerking voor speciale promoties, toernooien en freerolls die voor Titan spelers zonder deze app niet toegankelijk zijn. Kijk voor alle informatie en de QR code op de site van Titan Poker.

Tagged with: