PKR alweer genomineerd voor award

October 11, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Begin dit jaar won de 3D poker aanbider PKR Poker voor de tweede keer op een rij de award voor Poker Operator of the Year tijdens de International Gaming Awards. Het was voor het eerste dat dezelfde online poker aanbieder twee jaar achter elkaar deze award in de wacht wist te slepen; in 2010 wist PKR ook al deze award te winnen. In 2010 was de Poker Operator of the Year award van de International Gaming Awards niet de enige award die PKR won. Niet alleen worden elk jaar de International Gaming Awards uitgereikt, ook de E-Gaming Review Awards worden elk jaar uitgereikt en in 2010 won PKR ook daarbij de Poker Operator of the Year Award.

De International Gaming Awards en de E-Gaming Review Awards zijn de twee meest belangrijke prijzen die er te winnen zijn in de internationale online gaming wereld. Op 30 november zullen in Londen de E-Gaming Review Awards weer worden uitgereikt en voor de tweede keer is PKR ook bij de E-Gaming Review Awards genomineerd als Poker Operator of the Year. Het zou dus zomaar kunnen dat eind november PKR voor de tweede keer op een rij zowel de International Gaming Award, als de E-Gaming Review Award voor Poker Operator of the Year gaat winnen.

Het is nu voor de derde keer op een rij dat PKR is genomineerd voor deze award en vorig jaar is de award dus ook gewonnen door PKR. De award gaat elk jaar naar de online poker operator die het meest heeft betekend voor online poker in de afgelopen 12 maanden. Maar, PKR is niet alleen genomineerd voor Poker Operator of the Year, ook is PKR genomineerd voor de E-Gaming Review’s Innovation in Gaming Award, voor de meest innovatieve ontwikkelingen op het gebied van online poker.

Bij PKR zijn ze natuurlijk erg vereerd met het feit dat ze nu voor de derde keer genomineerd zijn voor deze award, zeker tijdens een jaar dat zo turbulent is verlopen voor de internationale poker industrie als dit jaar. Of PKR ook daadwerkelijk één van beide nominaties zal gaan verzilveren weten we over anderhalve maand.

Tagged with: