Oktober Gold Rush bij Unibet Poker

October 13, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Bij Unibet Poker hebben ze eigenlijk altijd rond speciale gelegenheden, zoals feestdagen, speciale promoties. Eind deze maand is het weer Halloween en natuurlijk kan Unibet deze gelegenheid niet voorbij laten gaan zonder daar een leuke promotie aan te koppelen. En ook al is het dan Halloween, er is absoluut nergens iets waar je bang voor hoeft te zijn bij Unibet. In het kader van Halloween in heeft Unibet weer de bekende Gold Rush promotie van stal gehaald. Het is zeker niet de eerste keer dat Unibet met de Gold Rush komt, maar dat is geen enkel probleem omdat dit toch één van de leukste en meest lucratieve terugkerende promoties van Unibet is.

Spelers die al wat langer actief zijn op Unibet zullen deze promotie ongetwijfeld kennen, maar voor de nieuwe spelers of spelers die benieuwd zijn naar deze promotie en die niet precies weten wat deze promotie nu precies inhoud even een korte uitleg van deze promotie. De gold Rush promotie is eigenlijk erg simpel. Nadat je je hebt aangemeld voor deze promotie is het de bedoeling dat spelers elke dag een bepaald aantal Unibet punten bij elkaar spelen. Dus het enige wat je hoeft te doen is gewoon te pokeren en langzaam maar zeker zal je het benodigde aantal punten bij elkaar spelen.

Hoe hoger de bedragen waarvoor je speelt, hoe hoger het aantal punten dat je verdient per hand; en hoe meer handen je speelt, hoe meer punten je verdient. Je bepaalt dus zelf hoe snel je de benodigde punten bij elkaar speelt. Afhankelijk van hoe veel punten je bij elkaar speelt maak je bij deze promotie kans op cash prijzen en entrees voor freerolls.

Het minimum aantal punten dat behaald moet worden is 35 VIP Points per dag. Spelers die dit lukt krijgen dan een ticket voor een €2k freeroll. de hoogste prijs die er te winnen is, is €3.000. Deze wordt gewonnen als je 25 dagen lang 840 of meer VIP Points bij elkaar weet te spelen. Op de site van Unibet vind je alle informatie over deze promotie met daarbij ook een schema waarin duidelijk te zien is hoeveel punten je moet verdienen om welke prijs te kunnen winnen. Kijk dus snel op de site van Unibet voor alle informatie.

Tagged with: