Side Bets bij Titan Poker

October 17, 2011 Posted in Poker Tips by

Bij Titan Poker is het sinds een paar dagen mogelijk om ook Prop Bets te plaatsen tijdens een partijtje online poker. Prop Bets of Side Bets zijn al vanaf het begin een onderdeel van het pokerspel. Er zijn genoeg verhalen over vreemde Prop Bets en er zijn verschillende poker profs die uiteindelijk meer geld hebben verdiend met de Side Bets dan met het poker zelf. Met het aanbieden van Side Bets aan de online poker tafels heeft Titan Poker het online poker weer een stap dichter bij de poker realiteit gezet.

Niet aan alle Titan Poker tafels kunnen Side Bets worden gedaan, alleen aan de speciale Back Bet tafels is het mogelijk om Side Bets te plaatsen. Een Back Bet is gewoon weer een ander woord voor Prop Bet of Side Bet. Bij een dergelijke weddenschap plaatsen spelers geld op iets waarvan zij denken dat dit zal gaan gebeuren. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld wedden op welke kaarten er gedeeld gaan worden of welke hand zal gaan winnen.

Om gebruik te maken van de Back Bet functie moet je plaats nemen aan één van de speciale Back Bet tafels. je kunt dan van allerlei verschillende Prop Bets maken. Om dit te doen klik je op het Back bet icoontje aan de zijkant van het speelscherm, waarna een side bar zal openen. In de Side Bar vind je verschillende bet opties en kun je geld inzetten op wat de flop zal zijn of wat je hole cards in een bepaalde hand zullen zijn. In de Side bar wordt ook je bet geschiedenis bijgehouden zodat je alles precies kunt volgen. Het is niet mogelijk om Side Bets te plaatsen als je Sit Out doet, je moet actief deelnemen aan het spel.

Er zijn in principe drie verschillende Back bet mogelijkheden bij Titan Poker. Je kunt op de Board cards betten. Je kunt dan na de flop, turn en river voorspellen welke kaart er komt en daar geld op inzetten, ook is het mogelijk om te voorspellen welke kleur of suit de flop zal hebben. De tweede bet optie betreft je hole cards. Je kunt dan voorspellen wat voor kaarten dat je denkt dat je gaat krijgen. De laatste bet optie betreft het wedden op de uitkomst van je hand waarbij je ook geld kunt inzetten op je eigen gefolde kaarten. Ga naar de site van Titan om het eens uit te proberen.

 

Tagged with: