Nieuwe editie Partypoker Premier League

October 19, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Partpoker heeft bekend gemaakt dat zij samen met Matchroom Sport weer een nieuwe editie van het bekende Partypoker Premier League format gaan organiseren. Tijdens de Premier League toernooien nemen de beste spelers van de wereld het tegen elkaar op in een aantal High Stakes toernooien. Het nieuwe Partypoker Premier League Poker Mixed Game Championship zal plaatsvinden in de Playboy Club Londen in Mayfair van 13 tot en met 17 november. Er zullen drie toernooien worden gespeeld in frie verschillende poker vormen, waar twaalf van de beste spelers in de wereld het tegen elkaar op zullen gaan nemen.

De toernooien die tijdens deze editie van de Partypoker Premier league gespeeld zullen gaan worden zijn een No Limit Texas Hold’em toernooi, een Pot Limit Texas Hold’em toernooi en een Pot Limit Omaha toernooi. Het hele gebeuren zal worden gefilmd voor televisie door Sky Sports en zal hoogst waarschijnlijk korte tijd later ook op de Nederlandse televisie te zien zijn.

In totaal zullen twaalf internationale poker namen de tsrijd aangaan en het inschrijfgeld van $25.000 betalen. Tot nu toe hebben vier spelers toegezegd deel te zullen nemen aan de editie van de Partpoker Premier League. Partypoker profs Mike Sexton en Tony G hebben beide toegezegd en ook twee jonge Britse talenten, Sam Trickett en Luke Schwartz, zullen hun opwachting maken. Meer namen zullen in de komende weken volgen.

De twaalf spelers zullen worden opgedeeld in twee groepen van zes. Van deze twee groepen gaat de top drie door naar de finale tafel waar elke speler gegarandeerd is van een prijsbedrag en de winnaar gaat door naar de Partypoker Premier League Main Event. beide groepen zullen drie heats spelen, waarbij in elke heat een andere poker vorm aan bod zal komen.

De spelers krijgen punten voor hun klassering en de drie spelers met de hoogste punten gaan door naar de finale. Elke speler krijgt ook een “Double Up” kaart die zij kunnen inzetten om de behaalde punten bij een bepaalde heat te verdubbelen. Al met al beloofd het weer een spannende editie van de Partypoker Premier League te worden.

 

Tagged with: