WSOP(E) Nieuws

October 20, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Er is vandaag nieuws te melden over de zowel de World Series of Poker, als de Europese variant van de WSOP. vandaag zal de finale tafel worden gespeeld van het World Series of Poker Europe dat op het moment gaande is in Cannes. Gister werd de finale tafel bereikt door acht gelukkige spelers en de strijd om de Player of the Year titel is nog steeds niet beslist. Daarnaast is er nieuws te melden over de finale tafel van de reguliere World Series, die begin november gespeeld gaat worden. Beide finale tafels beloven weer spannende evenementen te worden die beide ook op de Nederlandse televisie te volgen zullen zijn op een latere datum.

Gister vond de laatste reguliere dag van de WSOPE plaats. De laatste spelers vochten uit wie er naar de finale tafel zou gaan die vandaag gaat beginnen. Patrik Antonius had een erg goede run tijdens deze editie van de WSOPE, maar wist net niet de finale tafel te bereiken. Antonius moest als negende het veld verlaten en mist daarmee net de finale tafel, wel mocht €90.000 mee naar huis nemen voor zijn puike prestatie.

Onder de acht spelers die vandaag de finale tafel zullen gaan spelen is nog steeds Shawn Buchanan. Buchanan doet het erg goed dit jaar en door het bereiken van de finale tafel van de WSOPE maakt Buchanan nog steeds kans op de titel WSOP Player of the Year. De resultaten van de overige WSOPE toernooien zijn nu ook berekend voor de Player of the Year ranglijst en het ziet ernaar uit dat Phil Helmuth Ben Lamb toch heeft ingehaald. dus als Buchanan met zijn kleine stack geen stunt uithaalt aan de finale tafel is de kans groot dat Phil Helmuth dan toch de Player of the Year titel in de wacht gaat slepen.

Er is ook nog wat nieuws over de November Nine te melden. De organisatie van de WSOP heeft besloten om de finale tafel een dag te verlaten. Dit wordt gedaan om het ESPN mogelijk te maken weer alles via livestream uit te zenden met hole cards en commentaar. Ook zal de laatste dag van de finale tafel niet heads up zijn, dit jaar zullen op de laatste dag de laatste drie spelers het uit gaan vechten. De finale tafel zal nu op 6 november van start gaan.

 

Tagged with: