PKR Oktoberfest begint vandaag

October 21, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Vandaag gaat bij 3D poker aanbieder PKR Poker de Oktoberfest online toernooi serie weer van start. Het is inmiddels al weer de vijfde keer dat PKR deze online toernooi serie organiseert en er zijn weer een aantal mooie prijzen te winnen tijdens de verschillende toernooien die in het kader van het Oktoberfest worden georganiseerd. Tijdens het PKR Oktoberfest zal vanaf vandaag tot en met zondag 30 oktober elke dag een online poker toernooi worden gespeeld bij PKR. De verwachting bij PKR is dat ze tijdens deze editie van de Oktoberfest meer dan $115.000 aan prijzengeld uit gaan keren.

Het jaarlijks terugkerende Oktoberfest is een waar begrip aan het worden in de online poker wereld. Elk jaar ontdekken meer mensen deze online toernooi serie en zeker dit jaar zullen er een flink aantal meer deelnemers meedoen omdat PKR veel voormalige spelers van Full Tilt aangetrokken heeft. Door het grote aantal inschrijvingen dat verwacht wordt is het zeer waarschijnlijk dat er uiteindelijk veel meer uitgekeerd gaat worden dan de nu verwachtte $115.000.

Vandag trapt het Oktoberfest af met een $22 buy-in 6 player max No Limit Texas Hold’em event. Dit toernooi heeft eengegerandeerde prijzenpot van $7.000 maar de verwachting is dat dit bedrag door het grote aantal inschrijvingen dat nu al binnen is meer dan verdubbeld zal gaan worden. Zaterdag zal het tweede toernooi plaatsvinden. Dit toernooi zal een $33 buy-in deep stack toernooi zijn. Elke speler krijgt 10.000 chips om mee te beginnen en er zal gestreden worden om een minimale prijzenpot van $9.000. Aangezien dit toernooi op zaterdag is zullen ook hier veel inschrijvingen voor zijn en zal ook hier de uiteindelijke prijzenpot waarschijnlijk een stuk hoger uit gaan vallen.

Naast deze Freeze Out toernooien zullen er in de week van het Oktoberfest ook nog een aantal rebuy toernooien worden gespeeld. Zo zal er een triple chance event, een turbo “Deep and Steep” event en een $5.25 Rebuy Rampage event worden gespeeld. Ook zal er voor de liefhebbers een $16.50 Pot Limit Omaha event zijn waarbij spelers één rebuy en één add on kunnen doen. Het Oktoberfest zal worden afgesloten met een $33 Main Event waar spelers strijden om een minimale prijzenpot van $15.000. Ga naar de site van PKR voor alle toernooien, buy-ins en tijden.

Tagged with: