Naar St. Maarten met Everest Poker

October 25, 2011 Posted in Poker Tips by

Eens in de zoveel tijd zijn er bij Everest Poker leuke vakanties te winnen. Op het moment maak je bij Everest kans om een geheel verzorgde vakantie naar St. Maarten te winnen. Zeker in deze donkere druilerige tijden is een verblijf op een Caribisch eiland natuurlijk meer dan welkom. Nu in Nederland de herfst flink aan het toeslaan is en we volgens experts een strenge winter tegenmoet kunnen zien is een weekje zon en palmbomen de remedie om een winterdepressie te vermijden. Everest geeft je de kans om voor de winter echt gaat beginnen nog even je batterij op te laden op dit mooie eiland.

Tot 7 november maak je bij Everest Poker kans op deze 7-daagse reis. De reis is voor twee personen, dus je kunt een vriend of familielid meenemen zodat je je niet hoeft te vervelen en met z’n tweeën kunt genieten van een fijne vakantie. Mocht je de prijs winnen, dan vertrek je al op 25 november naar de zon en kom je 2 december lekker bruin en uitgerust weer terug om volle goede moed de winter tegenmoet te zien.

er lopen een groot aantal verschillende satelites waarbij je uiteindelijk kans kunt maken voor deze prijs. Er zijn zoals gewoonlijk weer satelites in verschillende prijs categorieën en je maakt al vanaf $5 kans op deze mooie vakantie. Op de site van Everest Poker vind je een lijst met alle beschikbare satelites, de buy-ins en de datums en tijden waarop de satelites gespeeld zullen gaan worden.

De prijs bestaat uit een geheel verzorgde vakantie pakket ter waarde van $6.500. Voor dit bedrag krijg je $3.100 die je kunt besteden voor de reiskosten en zakgeld om je te vermaken op het eiland. Daarbij krijg je 7 geheel verzorgde overnachtingen in het luxe Sonesta Maho Beach Resort ter waarde van $1.400. Ook zit in het pakket ook nog een excursie op het eiland.

Bij aankomst zal je met je reisgenoot getrakteerd worden op een Everest Poker welkomst feest, zodat je je vakantie meteen goed kunt beginnen. Aangezien het een poker prijs, zal er natuurlijk ook gepokerd moeten worden. Niet geheel toevallig is in dezelfde periode dat je in St. Maarten zal zijn ook de St. Maarten Open. Naast het zakgeld en het verblijf is het restbedrag gereserveerd voor een plaats op het Main Event van de St. Maarten Open. Dus wie weet, misschien houd je ook nog een mooi geldbedrag over aan je vakantie.

 

Tagged with: