Kwalificaties Unibet Online 6 begonnen

October 27, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Begin november staat het volgende toernooi in het kader van de Unibet Open toernooi reeks op het programma. Dit jaar is de Unibet Open voor het eerste uitgebreid met een aantal online events. Tot nu zijn er vijf van deze online events gespeeld en het zesde en laatste online event staat op het programma voor 13 november. Deze online Unibet Open toernooien tellen ook mee voor de Unibet Open ranglijst. de top spelers op deze ranglijst krijgen aan het eind van het jaar, als de volledige Unibet Open toernooi serie is gespeeld, nog een extra geldbedrag voor het behalen van de topposities in de Unibet Open ranglijst.

Het Unibet Open leader board wordt op het moment nog steeds aangevoerd door de Nederlander Pim van Riet. Met 178 punten heeft hij een voorsprong van 20 punten op de nummer 2. In de top 10 komen we nog twee Nederlanders tegen. Op nummer 4 staat Tim Verbon, die onder andere het derde online event op zijn naam wist te zetten en op plaats 8 staat de winnaar van de Unibet Open in Malta, Mateusz Moolhuizen.

Op 13 november is het dus je laatste kans dit jaar om nog deel te nemen aan de online Unibet Open toernooien en dus ook je laatste kans om online nog wat punten te vergaren om je positie op de ranglijst te verstevigen. Het allerlaatste toernooi in deze serie van de Unibet open zal begin volgend jaar plaatsvinden in Riga, de prachtige hoofdstad van Letland.

Om een plaats te bemachtigen voor het laatste online Unibet Open toernooi kun je je nu inschrijven via de site van Unibet Poker. Het inschrijfgeld voor het toernooi bedraagt zoals bij elk online Unibet Open toernooi €320. Voor dit geld krijgt elke speler 10.000 chips en tijdens het toernooi zijn er geen rebuys mogelijk.

Natuurlijk zijn er ook weer verschillende andere manieren om een plaats voor het online Unibet Open toernooi te bemachtigen. Inmiddels zijn de kwalificatie toernooien en satelites voor het zesde en laatste online Unibet Open toernooi begonnen op de site van Unibet. Er zijn verschillende opties, waaronder Steps Sit & Go’s, freerolls en standaard satelites voor verschillende bedragen. Op de speciale Unibet Open site van Unibet poker vind je alle kwalificatie mogelijkheden op een rij.

 

Tagged with: