Titan Poker organiseert nieuwe toernooi serie

October 29, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Tian poker is de laatste tijd hard op weg om de grootste poker room in de wereld te worden. In het afgelopen jaar is Titan Poker uitgegroeid van één van de kleinere spelers op de markt to één van de grootste en meest populaire online poker rooms van Europa en ook in de rest van de wereld is Titan enorm aan het groeien. Hoewel veel online poker aanbieders geprofiteerd hebben van de problemen waar Full Tilt Poker mee te kampen had en het uiteindelijke sluiten van die site, heeft Titan Poker waarschijnlijk de meeste vruchten geplukt van het ten onder gaan van het Full Tilt netwerk.

Niet alleen zijn er een hoop spelers overgestapt naar Titan nadat Full Tilt uit de lucht is gehaald, ook zijn zij zich nu langzaam maar zeker in het organisatorische vacuüm aan het manoeuvreren dat Full Tilt heeft achtergelaten op het gebied van poker toernooien. Het afgelopen jaar heeft Titan al een aantal leuke toernooien georganiseerd em ook op ander gebieden is de poker aanbieder flink aan het vernieuwen. Zo heeft Titan laatst nog de mogelijkheid om side bets te plaatsen aan speciale side bet tafels geïntroduceerd.

Nu heeft Titan de iPoker Online Poker Series aangekondigd. De iPOPS is een online toernooi serie die bestaat uit 4 toernooien. Bij elk toernooi zijn er verschillende grote geldbedragen te winnen, in totaal wordt er over de vier toernooien verspreid meer dan een miljoen euro gegarandeerd weggeven door de Titan Poker. De online toernooien zullen plaats vinden van 28 november tot en met 4 december.

De iPOPS wordt afgesloten met een $500.000 guaranteed event op 4 december. Op het moment dat er nog 27 spelers, dus drie tafels, over zijn bij dit online toernooi, wordt het toernooi gepauzeerd. De rest van het toernooi zal op 10 december dan in een live setting verder worden gespeeld om de winnaar te bepalen. Alle 27 overgebleven deelnemers worden naar Praag gevlogen om daar in het Corinthia Hotel uiteindelijk te bepalen wie er met de hoofdprijs van door zal gaan.

Er lopen op het moment al verschillende qualifiers en satelites bij Titan waarbij je uiteindelijk kans kunt maken op een plaats bij één van deze toernooien. Er zijn opties met verschillende buy-ins, startend vanf $1. Kijk op de site van Titan voor alle informatie over de iPOPS.

 

Tagged with: