Verschillende PKR Social Events bij WPT Ierland

November 4, 2011 Posted in Poker Toernooien by

In september maakte de 3D online poker aanbieder PKR bekend dat zij samen met de World Poker Tour organisate het eerste WPT event van ierland zullen gaan organiseren. Dit nieuwe event op de WPT tour agenda zal begin januari 2012 worden gespeeld in de Ierse hoofdstad Dublin. Om precies te zijn van donderdag 5 tot en met zondag 8 januari. Er zullen weer verschillende grote namen uit de internationale poker wereld afkomen op dit nieuwe WPT event; zoals de meeste WPT events grote namen naar de verschillende landen op de WPT agenda trekken. Doordat het Ierse event wordt georganiseerd door PKR, pakt PKR flink uit met een groot aantal PKR Social Events tijdens dit WPT.

het toernooi zal plaats vinden in het City West hotel in Dublin en in dit hotel zal PKR een speciale VIP PKR Social Lounge openen die toegankelijk zal zijn voor alle PKR medewerkers, PKR pro’s, genodigden en natuurlijk alle spelers die zich via PKR hebben gekwalificeerd voor het WPT Dublin. PKR kennende belooft speciale PKR Lounge een luxe aangelegenheid te worden.

Natuurlijk zal er voor alle spelers die zich hebben gekwalificeerd via de site van PKR een speciale welkomst borrel worden georganiseerd die uit zal lopen op een geweldig feest voorafgaande aan het toernooi. Zorg er wel voor dat je niet teveel opgaat in het feest gedruis, want de dag erop is het natuurlijk wel de bedoeling dat je weer fris en fruitig aan de poker tafel kunt verschijnen om kans te kunnen maken op die titel en natuurlijk het prijzengeld.

Ook voor de dorstige mens heeft PKR goed gezorgd. Zo zal er voor de whisky liefhebbers een speciaal Jameson tasting evenement worden gehouden. Ook is er speciaal voor spelers van PKR een rondleiding georganiseerd door de Guinness bier brouwerij. Daarnaast is er ook een kroegentocht door Dublin georganiseerd en zal er een pool avond zijn die wordt gehost door pool en snooker kampioen Ken Doherty.

Er zijn een groot aantal verschillende mogelijkheden om je via PKR te kwalificeren voor één van de vele pakketten die PKR ter beschikking heeft gesteld voor deze editie van de WPT. Ga snel naar de site van PKR en kijk daar voor alle voorwaarden en mogelijkheden.

Tagged with: