Kwalificeer nu voor Unibet Open Riga

November 6, 2011 Posted in Poker Toernooien by

De Unibet Open poker tour nadert nu toch echt zijn einde voor dit jaar. 2011 was het eerste jaar waarin de Unibet Open naast verschillende live events ook een aantal online events kende. De verwachting is dat ook volgend jaar er weer een aantal Unibet Open online toernooien zullen zijn, aangezien de online toernooien dit jaar er goed bezocht werden en dus een groot succes waren. Over een week zal het zesde en laatste online Unibet Open toernooi worden gehouden. Er zijn nog steeds mogelijkheden om je hiervoor te kwalificeren, maar wees er snel bij, want er zijn nog maar een paar dagen om plaatsen voor dit toernooi te bemachtigen.

Ook het live gedeelte van de Unibet open zit er voor dit jaar bijna op. Nog iets meer dan een maand en dan zal in Riga, de prachtige hoofdstad van Letland, het laatste live toernooi van de Unibet Open gespeeld gaan worden. het beloofd wederom een spannend toernooi te gaan worden, want er zijn, met nog twee Unibet Open toernooien te gaan, nog wat verschuivingen mogelijk in de ranglijst.

Natuurlijk kun je bij Unibet Poker weer plaatsen bemachtigen voor het Unibet Open in Riga. Er worden een groot aantal toernooi pakketten ter waarde van €2.500 weggeven die op veel verschillende manieren te winnen zijn. er lopen verschillende freerolls en qualifiers en ook is er een leaderboard waarbij de top spelers zich plaatsen het toernooi in Riga.

De makkelijkste manier om aan een ticket voor Riga te komen is door mee te doen aan de dagelijkse freerolls of goedkope qualifiers die een plaats bieden op één van de wekelijkse finales die elke zondag worden gespeeld. Tijdens de verschillende wekelijkse finales – waarvoor je je trouwens natuurlijk ook gewoon direct kunt inkopen – zijn een groot aantal plaatsen voor het Unibet Open in Riga te winnen.

De pakketten bestaan zoals gewoonlijk uit de buy-in voor het toernooi, geheel verzorgde hotel overnachtingen voor de duur van het toernooi, reis- en zakgeld en natuurlijk toegang tot een aantal feesten die ter eren van het Unibet Riga worden gehouden. Kijk snel op de site van Unibet voor de vele verschillende manieren waarop je een ticket kunt bemachtigen.

Tagged with: