Naar Irish Open met Titan Poker

November 9, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Titan Poker heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot de leidende online poker aanbieder van Europa. Hoewel Black Friday voor veel online poker aanbieders voor grote problemen zorgde, hebben met namen de op Europa gerichte online poker aanbieders hier ook de vruchten van geplukt. Ook in de online poker wereld is de één zijn dood de ander zijn brood. En titan Poker is zeker niet te beroerd om het brood ook met de spelers die een Titan Poker account hebben te delen. Zo geven ze bij Titan Poker de komende maanden heel wat plaatsen weg voor het Irish Open dat in maart 2012 gespeeld zal gaan worden.

Eén van de redenen waarom Titan Poker zo populair is geworden in de afgelopen jaren is het feit dat Titan veel uiteenlopende promoties heeft en dat je bij Titan Poker veel en vaak kans maakt om een plaats op grote live toernooien te bemachtigen. Nu zijn er bij Titan dus plaatsen te winnen voor de Irish Open. Het Irish Open is het langstlopende live poker toernooi van Europa en trekt jaarlijks een groot aantal spelers, waaronder ook grote poker namen, naar de Ierse hoofdstad Dublin.

Volgend jaar zal het Irish Open worden gespeeld van 6 tot en met 9 april in het Burlington Hotel in Dublin. Vanaf nu tot en met 25 maart 2012 maak je bij Titan elke week kans op één van de Irish Open pakketten die beschikbaar zijn gesteld door Titan. Elk pakket heeft een totale waarde van maar liefst €4.600. Natuurlijk bevat het pakket de buy-in voor het Irish Open Main Event, ter waarde van €3.500. De rest van het geld is gereserveerd voor inschrijfkosten, zak- en reisgeld en 5 overnachtingen met ontbijt in het Burlington Hotel in Dublin, van 5 tot en met 10 april.

Er zijn een aantal verschillende manieren om een plaats op het Irish Open te bemachtigen. Tot maart volgend jaar zijn er elke week Irish Open pakketten te winnen via verschillende qualifiers en satelites in verschillende prijsklassen. Kijk op de site van Titan Poker voor alle informatie over de verschillende kwalificatie mogelijkheden.