PKR maakt 17 november nieuw lid Team PKR bekend

November 14, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Online 3D poker aanbieder PKR heeft aangekondigd dat zij op 17 november het nieuwste lid van Team PKR aan zullen gaan kondigen. Team PKR is het pro team van PKR. Zoals elke zichzelf respecterende online poker aanbieder heeft ook PKR een team van profs die gesponsord worden door PKR. PKR betaald voor deze spelers bijvoorbeeld het inschrijfgeld voor grote toernooien en wil spelers ook nog al eens backen bij high stakes cash games. Hoewel nog niet bekend is gemaakt wie de nieuwe aanwinst zal zijn, is wel gemeld dat het een bekende speler is die tot de beste poker spelers in de wereld behoort.

Team PKR bestaat inmiddels alweer bijna 3 jaar en heeft in die jaren een groot aantal verschillende successen geboekt. Sinds Team PKR in 2009 werd opgericht hebben al 13 verschillende internationale poker spelers deel uit gemaakt van Team PKR. De meeste spelers van Team PKR werden geselecteerd uit de beste spelers die actief zijn of waren op de site van PKR. Hierdoor is Team PKR traditioneel een erg internationale groep spelers. Op hjet moment bestaat team PKR uit spelers uit: Frankrijk, Engeland, Ierland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en Rusland.

Onder voormalige leden van team PKR bevinden zich onder anderen: Andrew Teng die de GUKPT op zijn naam wist te zetten en Asrien Allain, die bekend werd nadat hij het APT toernooi van Macau won nadat hij zich voor dit toernooi had weten te kwalificeren via een PKR qualifier met een buy-in van slechts $5 en onlangs nog het WPT toernooi van Amneville wist te winnen.

Op het moment bestaat Team PKR uit zes spelers en ook deze spelers hebben al heel wat internationale successen op hun naam staan. Zo won Vladimir Geshkenbein onlangs nog het EPT Snow Fest en is Scott Shelley houder van één van de WSOPE Bracelets van dit jaar. De overige huidige leden van Team PKR zijn: Sofia Lovgren, James Sudworth, Sascha Walter en Marc Bariller. Bariller is een Fransman die is begonnen met freerolls en inmiddels leeft van pokeren.

De leden van Team PKR doen meer dan alleen pokeren, zij geven ook commentaar bij de spellen bij PKR TV en schrijven stukjes met tips op de site van PKR die gratis te bekijken zijn. Wie de nieuwe aanwinst zal worden horen we binnenkort.

 

Tagged with: