PokerStars viert tiende verjaardag met record poging

November 16, 2011 Posted in Poker Toernooien by

In december bestaat de grootste online poker aanbieder ter wereld, PokerStars, tien jaar. PokerStars tiende verjaardagDe tiende verjaardag moet natuurlijk gevierd worden en PokerStars pakt flink uit. Er zullen verschillende mooi extra prijzen te winnen zijn in november, waaronder hoge cash prijzen en reizen. Maar, er zal ook een gooi gedaan worden naar het record voor grootste poker toernooi ooit om de tiende verjaardag van PokerStars te vieren. In 2009 hield PokerStars al een toernooi dat in het Guinness Book of World Records is opgenomen en nu wil PokerStars dus gaan proberen het eigen record te gaan breken.

In 2009 werd het record gezet op 149.196 deelnemers en werd het toernooi gewonnen door de Duitse speler met de nick oskar69. Dit jaar wil PokerStars proberen om meer dan 150.000 inschrijvingen te krijgen. Net als in 2009 zal de buy-in voor het toernooi slechts $1 bedragen, dus iedereen kan heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven voor dit toernooi en te proberen de eerste plaats te bereiken.

Het toernooi zal op 4 december om half zeven in de avond van start gaan en spelers kunnen zich nog tot kort voor aanvang van het toernooi inschrijven via PokerStars. Zoals gezegd zal de prijs voor de eerste plaats $50.000 bedragen. Maar, natuurlijk zijn er meer prijzen te winnen. de totale prijzenpot zal minimaal $250.000 bedragen en dat is natuurlijk een mooi bedrag als je bedenkt dat het inschrijfgeld voor het toernooi maar één dollar bedraagt. Ook zal er een bounty van $10 te winnen zijn voor elke Team PokerStars speler die je van tafel speelt. Dus zelfs als je buiten de prijzen mocht vallen, maak je alsnog kans om wat geld aan het toernooi over te houden.

Naast het poker toernooi zullen er een groot aantal andere promoties worden georganiseerd om de tiende verjaardag van PokerStars te vieren. Zo is er een reload bonus van $10 en zullen er 100 vakanties worden weggegeven. Er zal ook een speciale editie van de Sunday Millions worden georganiseerd waarbij de totale prijzenpot 10 miljoen dollar bedraagt en er 2 miljoen voor de winnaar opzij is gezet. Kijk voor alle acties rond het tienjarig bestaan op de site van PokerStars.

 

 

 

Tagged with: