Size does matter bij Unibet

November 22, 2011 Posted in Poker Toernooien by

De poker tak van Unibet is de laatste tijd flink gegroeid. UnibetVoor een groot deel is dit natuurlijk te danken aan het succes van de Unibet Open en de naamsbekendheid die Unibet hiermee heeft gekregen, maar ook de mooie bonussen en promoties van unibet hebben hier aan bijgedragen. Op het moment loopt er weer een leuke promotie bij Unibet Poker onder de naam Size Does Matter. Met deze promotie maak je kans op een plaats op een speciale freeroll waarbij een totale prijzenpot van $10.000 te winnen is.

De actie loopt nu al een paar dagen, maar loopt nog tot half december, dus er is nog genoeg tijd om te proberen om een plaats op de freeroll te bemachtigen. De promotie loopt om precies te zijn tot en met 15 december, de freeroll die bij deze promotie hoort zal op 18 december worden gespeeld. Tot 15 december heb je dus de tijd om een plaats te bemachtigen op de freeroll en jouw deel van $10.000 op te strijken.

De Size Does Matter promotie en freeroll hebben een aparte opzet. Voor elke 100 Unibet VIP Points die je bij elkaar speelt krijg je 100 chips voor je stack bij het toernooi. nadat je de eerste 100 VIP Points hebt verdient heb je je plaats op de freeroll veilig gesteld. Maar, als je maar 100 VIP Points hebt verzameld krijg je ook maar een stack van 100 chips. Voor elke nonderd VIP die je extra verdient krijg je ook 100 extra chips tot een maximum van 3000 chips.

De freeroll zal worden gespeeld in een deep stack freeze out format, dus ook met een kleine stack krijg je dus toch een goede kans om toch in de prijzen te kunnen vallen. Twintig procent van alle spelers die aan de freeroll deelnemen vallen in de prijzen, dus heb je nog een goede kans om wat geld te winnen ook. op de site van Unibet vind je alle informatie over deze promotie en hoe je de VIP Points bij elkaar kunt spelen. wie weet ga jij er nog met de hoofdprijs vandoor.

Tagged with: