PokerStars komt met poker client voor iPhone

November 24, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Er gingen al lange tijd geruchten dat PokerStars bezig zou zijn met het ontwikkelen van een poker client voor mobile telefoons, iPhone Pokernu heeft PokerStars bevestigd dat zij bezig zijn met een app voor iPhones. PokerStars is zelfs al zo ver met de ontwikkeling van deze app dat de eerste test versie al te downloaden is. Helaas voor de Nederlandse poker liefhebbers is de app in het begin alleen te downloaden door Italiaanse gebruikers met een iTunes account. Wanneer de app ook in de rest vane Europa en de wereld beschikbaar zal komen is nog niet bekend gemaakt. Ook is niet bekend waarom Itali√ę als test publiek is gekozen.

De app is kosteloos te downloaden via iTunes en kent verschillende opties. De app is nog in de test fase, maar beschikt al wel over alle opties die waarschijnlijk ook in de complete app te vinden zijn als die uit gaat komen. Play money games worden in elk geval ondersteunt door de app, maar er kan ook voor echt geld worden gespeeld. Via de app is het mogelijk toegang te krijgen tot cash games en toernooien en ook zal het mogelijk worden om op verschillende tafels tegelijk te spelen.

Niet alleen kan er gepokerd worden met de app, er zijn ook een aantal extra opties om de poker liefhebber van dienst te zijn. Zo zal het mogelijk worden om streams van PokerStars tv te bekijken via de app en heeft de app natuurlijk een chat functie. Ook zullen er verschillende FAQ’s te vinden zijn via de app, evenals speluitleg en tips en trucks om beter te worden in je poker spel. De lobby zal, net als de internet versie, een filter functie hebben om makkelijker de spellen te vinden die je wilt spelen.

Via de app kan je natuurlijk Texas hold’em spelen, maar ook Omaha en Omaha hi/lo zullen beschikbaar worden via de app. Als de app uitkomt zal deze beschikbaar worden in een groot aantal verschillende talen zoals Engels, Frans, Spaans en Italiaans; of de app ook in het Nederlands beschikbaar wordt is op dit moment nog niet bekend. In het begin zal de app alleen voor iPhone beschikbaar zijn, maar de verwachting is dat ook Android gebruikers niet al te lang zullen hoeven wachten op de app als deze eenmaal gereed is.

Tagged with: