Vandaag begint Gold Rush weer bij Unibet

December 1, 2011 Posted in Poker Tips by

De hele maand december staat bij Unibet weer in het teken van de Gold Rush promotie. Gold Rush Unibet PokerGold Rush is een promotie die elke zoveel maanden weer terugkeert bij Unibet Poker. Meestal is dit rond speciale feestdagen. Afgelopen oktober was er ook al een Gold Rush bij Unibet, toen in het kader van Halloween. Deze maand is er dus weer een Gold Rush bij Unibet en deze keer is dit natuurlijk ter eren van kerstmis. De hele maand december zal de promotie lopen, maar hoe meer dagen van de maand je speelt, hoe hoger de prijzen zijn die je kan winnen.

Het doel van de Unibet Gold Rush promotie is om zoveel mogelijk Unibet VIP Points bij elkaar te spelen in de periode dat de promtie loopt. Om deel te kunnen nemen aan deze promotie moet je jezelf aanmelden voor de Gold Rush op de bonus en promotie pagina van Unibet Poker. Als je nog geen Unibet account hebt, moet je die natuurlijk eerst nog even één aanmaken. Zorg er in dat geval voor dat je ook de aantrekkelijke Unibet Poker welkomst bonus opstrijkt, zodat je nog meer geld voor je poker plezier hebt.

de bedoeling van de Unibet Gold Rush promotie is om elke dag zoveel mogelijk VIP points bij elkaar te spelen. Je valt al in de prijzen als je op vijf dagen in de maand 35 punten verdient. Hoe meer dagen je punten verdient en hoe meer punten je op die dagen verdient, hoe hoger je prijs zal zijn. De prijzen variëren van freeroll entries tot cash geld. Zeker als je wat meer speelt bij Unibet Poker kan je flink verdienen aan deze promotie. de cash prijzen kunnen oplopen tot wel €3.000.

Omdat het aan het einde van deze maand kerst is, heeft Unibet Poker nog een speciale prijs voor alle deelnemers van de Gold Rush promotie. Alle spelers die in de maand december op minimaal 5 verschillende dagen 35 VIP Points of meer bij elkaar weten te spelen krijgen toegang tot de speciale wekelijkse €500 freeroll die speciaal voor de kerst Gold Rush wordt georganiseerd. op de site van Unibet Poker vindt je alle informatie over deze bonus en een schema met alle prijzen die er te winnen zijn en hoeveel punten je moet verzamelen in hoeveel dagen om voor één van deze prijzen in aanmerking te kunnen komen.

 

Tagged with: