Nieuwe acties rond 10-jarig bestaan PokerStars

December 3, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

een tijdje geleden meldden we op deze site al dat PokerStars flink gaat uitpakken om het 10-jarig bestaan van de site te gaan vieren.Tienjarig bestaan PokerStars In de tien jaar dat PokerStars nu bestaat is de online poker room uitgegroeid tot de grootste en meest succesvolle online poker aanbieder in de wereld. Zelfs na alle problemen die PoekrStars te verduren kreeg na Black Friday en de daaropvolgende problemen in Australië is PokerStars nog steeds de nummer één van de online poker wereld. Om het tien-jarig bestaan van de site te vieren zijn er een groot aantal speciale toernooien en promoties gepland en zijn er heel veel extra  prijzen te winnen bij pokerStars de komende tijd.

De komende paar weken staan er een groot aantal speciale freerolls en andere toernooien op het programma. PokerStars heeft er voor gezorgd dat alle spelers met een PokerStars account de kans hebben om mee te genieten van het tien-jarig bestaan en niet alleen de spelers met veel geld op hun PokerStars account. Er zijn geldprijzen te winnen, maar ook televisies, auto’s en verschillende verre reizen.

Natuurlijk zal er ook een speciale editie van de Sunday Millions worden georganiseerd. De Sunday Millions is één van de parade paardjes van PokerStars en dit wekelijkse toernooi heeft mede bijgedragen aan de enorme populariteit van PokerStars in de afgelopen jaren. Ter ere van het tien-jarig bestaan is er op 18 december een speciale Sunday Millions waarbij er een gegarandeerde prijs van maar liefst twee miljoen dollar voor de eerste plaats is gereserveerd.

Morgen, op 4 december, zal er ook een speciale uitzending zijn van PokerStars Radio. Tijdens deze uitzending zal een overzicht worden gegeven van de laatste ten jaar en zijn er veel prijzen te winnen voor de luisteraars, waaronder tickets voor de komende Sunday Millions en tickets voor een groot aantal andere speciale toernooien. Kijk voor alle acties die rond het tien-jarig bestaan worden georganiseerd op de site van PokerStars.

 

Tagged with: