Ook Partypoker pakt uit in december

December 7, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Dat december een feestmaand is blijkt ook als je kijkt naar de vele promoties die bij de verschillende online poker aanbieders te vinden zijn deze maand. Ook bij Partypoker zit de stemming voor de feestdagen er goed in deze maand. Vorige week meldden we al dat er een groot aantal pakketten voor de Aussie Millions te winnen zijn bij Partypoker en de hele maand december maak je nog kans op één van deze pakketten die naast de ticket voor het Aussie Millions Main Event ook overnachtingen en reis- en zakgeld bevatten.

Maar de Aussie Millions pakketten zijn niet de enige prijzen die er te winnen zijn bij Partypoker deze maand. Zo zijn er ook pakketten te winnen voor het Worl Poker Tour event in Dublin, Ierland. deze pakketten hebben een totale waarde van $6.000 en bevatten eveneens de buy in voor het Main Event, overnachtingen en zakgeld. Er zijn verschillende manierebn waarop je één van deze pakketten kunt bemachtigen. kijk op de site van partypoker voor alle informatie en kwalificatiemogelijkheden.

Op 5 februari organiseert partypoker een speciaal winter toernooi onder de naam Winter Million. Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit toernooi een gegarandeerde prijzenpot van een miljoen dollar, maar bij genoeg inschrijvingen zou dit zomaar eens een stuk meer kunnen gaan worden. Voor dit toernooi is het al mogelijk je te kwalificeren voor $1. Kijk ook voor alle informatie van dit toernooi op de site van Partypoker.

Natuurlijk zijn er niet alleen plaatsen voor toernooien te winnen bij Partypoker deze decembermaand. Een groot aantal verschillende andere promoties geven spelers kans op het winnen van mooie geldprijzen en extra Party Points. Zo zijn de bekende Bankroll Booster en World Domination promoties weer terug bij Partypoker deze maand en zijn er ook een aantal andere acties die in het kader van de feestdagen worden georganiseerd. Op de bonus en promotie pagina op de site van Partypoker vindt je alle informatie over alle acties waarvan je deze maand kunt profiteren. Mocht je nog geen account hebben, zorg er dan voor dat je ook gebruik maakt van de aantrekkelijke welkomst bonus.

 

Tagged with: