Vier Nederlanders naar dag 3 EPT Praag

December 8, 2011 Posted in Poker Toernooien by

In de Tsjechische hoofdstad praag is op dit moment weer een toern ooi bezig in het kader van de European Poker Tour. Natuurlijk waren er ook weer een groot aantal Nederlandse poker spelers die zich hadden aangemeld voor het Main Event van het EPT toernooi in Praag. Grote namen als Fatima Moreira de Melo, Lex Veldhuis en Govert Metaal maakten allen hun opwachting in het Praagse Hilton Hotel waar het toernooi dit jaar weer wordt gehouden. Voor de meeste Nederlanders was het al tijdens de twee eerste dagen afgelopen en ook tijdens dag twee moesten veel van onze landgenoten het veld ruimen.

Van de bekende namen onder de Nederlandse spelers wist eigenlijk niemand veel indruk te maken tijdens de Praagse editie van de EPT. Slechts vier Nederlanders wisten de derde dag te bereiken die vandaag van start zal gaan. Over twee dagen, op 10 december zal de finale tafel worden gespeeld en zullen we weten of één van deze vier wellicht ook de titel en de speciaal ontworpen Bracelet zal winnen.

De vier Nederlanders die de derde dag hebben weten te bereiken zijn: Patrick Renkers, Jeroen van Belzen, Stefan Verhage en David Boyaciyan. In totaal schreven 722 spelers zich voor deze editie van het main Event van het EPT toernooi van Praag in. Na de twee eerste dagen en het poker geweld op dag 2 zijn er nog maar 135 spelers over die een kans maken op de titel. Er zal vandaag nog even geknokt moeten worden om te beslissen wie er in de prijzen zal gaan vallen, want van de 135 spelers die nu over zijn zullen er maar 104 in de prijzen gaan vallen.

Dat de bubble vandaag bereikt gaat worden is een feit; maar, zoals EPT toernooien uit het verleden nog weleens uitwezen, kan het nog wel even duren voordat de bubble daadwerkelijk gebroken is vandaag. Het belooft in elk geval weer een spannende dag poker te worden in Praag.

 

Tagged with: