PKR geeft 100 kaarten voor BAMMA weg

December 9, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

De meeste grote online poker aanbieders zijn niet alleen actief in de online poker wereld, maar zijn ook actief in andere sporten. Zo is PKR Poker sinds dit jaar de hoofdsponsor van de British Association of Mixed Martial Arts of BAMMA. BAMMA is de grootste mixed martial arts organisatie van Europa en met enige regelmaat organiseren zij mixed martial arts events. Sinds PKR hoofdsponsor is zijn er tickets voor BAMMA events te koop op de site van PKR en worden er regelmatig ook speciaal voor online poker spelers met een PKR account kaarten wegegeven voor verschillende BAMMA events.

Morgen, op 10 december, zal er in Nottingham weer een BAMMA event plaats vinden. Om precies te zijn zal er een 8 mixed martial arts event worden georganiseerd in Nottingham. Het is het vierde vergelijkbare event dat dit jaar wordt georganiseerd en het is ook de vierde keer dat PKR via een loterij kaarten weg gaf voor zo’n event. Vorige week vond bij PKR de loterij plaats en meer dan 100 spelers met een PKR account hadden het geluk om één van de tickets te bemachtigen.

De PKR spelers die zo gelukkig waren een ticket te bemachtigen worden morgen getrakteerd op 13 gevechten in verschillende martial arts disciplines. Verschillende van deze gevechten zullen worden gestreden door bekende namen in de martial arts wereld. Niet alleen worden de PKR leden getrakteerd op deze waarschijnlijk spannende gevechten, ook krijgen zij de kans om met sommige vechters en hun coaches kennis te maken en wordt de dag natuurlijk afgesloten met een groot feest. De mensen met een PKR ticket krijgen ook de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het sport complex en zo dus te zien hoe alles er achter de schermen aan toe gaat.

Voor de mensen die geen ticket hebben weten te bemachtigen: wees niet getreurd. PKR blijft hoofdsponsor, dus komend jaar zullen er weer regelmatig tickets worden verloot. Hou de site van PKR Poker in de gaten voor alle informatie.

Tagged with: