Het is bijna kerst bij Everest Poker

December 13, 2011 Posted in Poker Tips by

Zoals de laatste dagen aan het weer en de temperatuur te merken is beginnen we steeds dichter bij kerstmis te komen. Zowat alle grote poker sites hebben speciale acties lopen rond de feestdagen en natuurlijk kan ook Everest Poker hierbij niet achter blijven. Everest Poker pakt echt uit in het kader van kerst. Er worden duizenden dollars aan prijzen weggeven en het mooiste is dat je ook met een kleine bankroll kunt profiteren van de verschillende acties die er tot en met kerst lopen bij Everest Poker. De prijzen variëren van bonus geld to tickets voor speciale toernooien.

De hele maand december zijn er elke dag extra prijzen te bemachtigen bij Everest Poker en het is niet zo dat je elke dag  een paar duizend punten hoeft te verdienen om kans te maken op één van deze prijzen. Zo krijg je vandaag, 13 december, al $10 bonus als je 100 Summit Points bij elkaar weet te spelen. Morgen krijg je $30 bonus bij het behalen 300 Summit Points. Maar er is niet alleen bonus geld te verdienen tijdens de 25 dagen van kerstmis promotie van Everest Poker.

Zo zijn in de weekenden voor kerst elke dag de gegarandeerde prijzen voor enkele toernooien verhoogd. Als je op 17 december meedoet aan de Daily Prime, die een buy-in heeft van $109, is de gegarandeerde prijzenpot verhoogd naar $6.000. De dag erop is er een goedkoper toernooi, een $33 buy-in toernooi, waarbij de gegarandeerde prijzenpot is verhoogd $3.000.

Ook zijn er op sommige dagen steps tickets te winnen of een paar dollar cashback. Het enige wat je dan hoeft te doen is een drietal sit & go’s spelen van $5 of $10. De hele actie zal op eerste kerstdag afgesloten worden met een speciale actie. Elke speler die op 25 december 25 Summit Points weet te halen krijgt een ticket voor een speciaal toernooi dat op 1 januari zal worden gehouden. Dit toernooi heeft een gegarandeerde prijzenpot van maar liefst $75.000 en is dus een mooie manier om het jaar te beginnen met een klapper. Kijk op de promotie pagina op de site van Everest Poker voor alle informatie en een overzicht van alle acties die er elke dag te vinden zijn.

Tagged with: