Komende zondag speciale Sunday Million bij PokerStars

December 15, 2011 Posted in Poker Toernooien by

We meldden al eerder op deze site dat de grootste online poker aanbieder ter wereld, PokerStars, op het moment het tienjarig bestaan viert. Om dit heugelijke feit te vieren lopen er verschillende acties bij PokerStars in december. PokerStars is al jaren de grootste online poker aanbieder in de wereld, één van de parade paardjes van PokerStars is het wekelijkse Sunday Million toernooi. Natuurlijk kon het ook niet uit blijven dat er een speciale editie van het meest populaire wekelijkse online Texas Hold’em poker toernooi ter wereld zou komen in het kader van het tienjarig bestaan.

De eerste Sunday Million werd op 5 maart 2006 gespeeld en was meteen een groot succes. Die eerste keer deden er al 5.893 spelers mee aan het toernooi en werd het toernooi gewonnen door een Amerikaanse speler met de naam “aaaaaaaa”. Vanaf toen werd de Sunday Million elke week georganiseerd en werd het het meest gespeelde wekelijkse online poker toernooi ter wereld. Elke week schrijven gemiddeld zo’n 7.000 spelers zich in om een kans te maken op hun deel van een miljoen dollar. Op 6 maart 2011 deden er een record aantal spelers mee aan de Sunday Million. Op die dag kende het toernooi 59.128 deelnemers en was de totale prijzenpot daardoor gegroeid tot bijna $12.000.000.

Voor de speciale editie van de Sunday Million is de gegarandeerde prijzenpot verhoogt van de gebruikelijke $1 miljoen naar maar liefst $10 miljoen. Voor de winnaar is er tijdens deze speciale editie niet minder dan twee miljoen dollar te winnen. Deze speciale Sunday Million zal komende zondag plaats gaan vinden. Het toernooi zal beginnen om half negen in de avond en de buy-in bedraagt $215. In de dagen vioorafgaand aan de Sunday Million zijn er verschillende toernooien waar tickets te winnen zijn voor de speciale Sunday Million. Ook is het mogelijk om Frequent Player Points in te wisselen voor een ticket voor de Sunday Million. Kijk op de site van PokerStars voor alle mogelijkheden om je te kwalificeren voor de Sunday Million.

 

Tagged with: