PKR Poker Xmas Cracker Series

December 18, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Kerst is een tijd voor kerstbomen, ballen, cadeautjes, lekker eten… en poker, als we de verschillende poker sites mogen geloven. Alle grote poker sites pakken uit met speciale events, promoties en bonuseen rond de kers; zo ook PKR Poker. Om de kerst te vieren heeft PKR Poker, de enige 3D online poker aanbieder ter wereld, een flink aantal speciale toernooien op het programma staan onder de naam Xmas Cracker series. Er zijn verschillende toernooien beschikbaar met verschillende buy-ins. Het hele gebeuren wordt begin januari afgesloten met een speciale freeroll waarbij een groot aantal mooie prijzen te winnen zijn.

De Xmas Cracker Series gaat van start op 23 december en de festiviteiten zullen tot in het nieuwe jaar duren. Vanaf die datum zal er tot en met 2 januari elke dag een speciaal kerst toernooi worden georganiseerd in het kader van de Xmas Cracker Series. In totaal is er een gegarandeerde prijzenpot van $258.000 gereserveerd voor deze toernooien, maar, zoals gewoonlijk, is de verwchting dat het uiteindelijke bedrag een stuk hoger uit zal gaan vallen.

er zal worden afgetrapt op 23 december met een No Limit Texas Hold’em toernooi met een buy-in van $15 en een prijzenpot van minimaal $10.000. Daarna zal er elke dag een nieuw toernooi volgen. Er zullen verschillende toernooien worden georganiseerd, waaronder Omaha toernooien, six en four handed toernooien, rebuy toernooien, terminators en deep stack toernooien. de buyins voor deze toernooien verschilt van toernooi tot toernooi, dus kijk even in het toernooischema op de site van PKR voor de exacte buyins.

Op 9 januari zal er een speciale freeroll worden gehouden voor alle spelers die hebben deelgenomen aan één of meer van de Xmas Cracker Series toernooien. Voor elk Xmas Cracker Series toernooi waaraan je hebt deelgenomen krijg je 500 extra chips tijdens de Xmas Cracker freeroll. Tijdens deze freeroll zijn er verschillende mooie prijzen te winnen, waaronder televisies, iPads, Wii’s enzovoort. Op de site van PKR kun je alle informatie vinden, waaronder een lijst met prijzen die er te winnen zijn bij de freeroll.

Tagged with: