Titan Poker VIP programma

December 22, 2011 Posted in Poker Tips by

Zoals de meeste grote online poker aanbieders heeft ook Titan Poker een speciale VIP club voor trouwe spelers. Net als bij de VIP programma’s van de andere online poker aanbieders is het VIP programma van Titan Poker vooral bedoeld voor spelers die op zeer regelmatige basis voor veel geld spelen en op die manier veel rake bijeen spelen. Een VIIP programma is een veel gebruikte vorm van rake back. Via de VIP programma’s krijgen de spelers die zo veel geld verdienen voor de site ook een deel van de door hen behaalde rake terug via speciale acties en bonussen.

Het VIP programma van Titan Poker kent in totaal negen stappen, je begint aan het bonus programma als Iron VIP en eindigt als Diamond VIP. Elke speler begint op het Iron niveau en werkt zich dan op naar de hogere niveaus. Je stijgt naar een hoger niveau door het behalen van Tian Points. Je krijgt voor ongeveer elke dollar die je aan rake bij elkaar speelt 17 Titan Points. Om op een bepaald VIP niveau te blijven moeten er maandelijks een bepaald aantal punten bij elkaar gespeeld worden, anders zak je een niveau. Je kunt op de site van Titan Poker vinden hoeveel punten je maandelijks moet halen per niveau.

Elk VIP niveau brengt verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel van de verschillende niveaus is de point multiplier die elk niveau omhoog gaat. Door de Point multiplier krijg je meer punten voor elk punt dat je verdient. Bij een Diamond status heb je een point multiplier van 2.2, je krijgt dan dus 2.2 Titan Points voor elk punt dat je verdient. Aangezien je de verdiende Titan Points bij Titan Poker kunt inwisselen voor cash geld is de point multiplier dus een belangrijke optie binnen het VIP programma.

Natuurlijk kan je de punten die hebt verdiend ook inwisselen voor tickets voor toernooien en mooie gadgets. Naast de extra punten zijn er voor elk niveau ook speciale freerolls bij Titan Poker. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de prijzen zullen zijn die je kunt winnen tijdens deze freerolls. Kijk op de site van titan poker voor alle informatie over het VIP programma.

 

Tagged with: