Bracelet Jonathan Duhamel gestolen bij inbraak

December 23, 2011 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Vorig jaar won Jonathan Duhamel het No Limit Texas Holdem Main Event van de World Series of Poker. Niet alleen streek hij zo’n negen miljoen dollar op, ook kreeg hij natuurlijk de felbegeerde WSOP Main Event Bracelet die elk jaar voor de winnaar van het toernooi beschikbaar wordt gesteld. Een aantal dagen geleden is er ingebroken in het huis van Duhamel en verschillende dingen werden gestolen, waaronder cash geld. Nu, een paar dagen later, is gebleken dat ook de Bracelet die Duhamel won met zijn overwinning op het WSOP Main Event is gestolen.

Jonathan Duhamel is een Canadese pokerspeler die deel uitmaakt van Team PokerStars. Volgens de Canadese politie drongen twee mannen op zeer agressieve wijze het huis van Duhamel in het Canadese Boucherville, vlak bij Montreal, binnen. Nadat er werd aangebeld en Duhamel naar de deur was gegaan werd hij overrompeld door de twee overvallers. Hij liep tijdens de aanval een aantal flinke klappen op, maar toch wist hij in alle tumult 911 te bellen. Er was al zeer snel hulp ter plaatsen, maar toen waren de dieven helaas al gevlogen. Duhamel moest in het ziekenhuis behandeld worden, maar gelukkig vielen de verwondingen erg mee en kon hij al weer snel terug naar huis.

In eerste instantie wilde de Canadese politie niets kwijt over de zaak en wilden zij ook niet bevestigen dat het om de Canadese poker prof ging. de manager van Duhamel maakte echter al vrij snel bekend dat het inderdaad om Duhamel ging en dat hij er zonder al te grote verwondingen vanaf had weten te komen. Ook was het in het begin niet duidelijk of er ook daadwerkelijk wat gestolen was of dat het alleen ging om een aanval op Duhamel.

Nu is dus gebleken dat er wel degelijk wat gestolen. Er is een paar duizend dollar aan geld gestolen en een zwart Rolex horloge waarin de naam Duhamel en de datum van zijn WSOP overwinning gegraveerd staan. Maar, het ergste is natuurlijk het feit dat ook de WSOP Main Event Bracelet gestolen is. Duhamel hoopt dat zijn Bracelet snel weer wordt teruggevonden.

 

Tagged with: