Rake Free Multi Table Tournaments bij Partypoker in januari

December 24, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Partypoker is sinds het verdwijnen van Full Tilt Poker de derde grootste online poker aanbieder ter wereld, alleen het PokersStars en iPoker network zijn trekken meer spelers dan Partypoker. Natuurlijk probeert Partypoker de leidende positie die zij enkele jaren geleden innamen in de online poker wereld weer terug te veroveren. Dit doen zij door meer spelers te trekken met een breed scala aan verschillende acties, bonussen en promoties. Nu heeft Partypoker voor januari een mooie actie aangekondigd voor de liefhebbers van Multi Table Tournaments. Vanaf klokslag twaalf uur op 1 januari zal Partypoker de hele maand geen rake rekenen voor het spelen van Multi Table Tournaments.

Er is verder weinig informatie over de actie naar buiten gebracht door Partypoker, maar afgelopen zomer hadden zij ook al een vergelijkbare actie. We kunnen er dus vanuit gaan dat de opzet van deze promotie hetzelfde zal zijn als bij de actie in juli. Toen was het zo dat de inschrijfkosten van alle Multi Table toernooien van boven de $6 volledig rake free waren. Een toernooi van $20 + $2 werd dus een toernooi $20 + $0.

Voor toernooien onder de $6 was het in juli, dus waarschijnlijk ook in januari net anders geregeld. Bij deze toernooien betaalden de spelers in principe wel het volledige bedrag, maar de rake werd in deze gevallen bij de buy in gerekend. Dus een toernooi van $5 + $0.50 werd een toernooi van $5.50 + 0. Doordat de rake niet als losse rake, maar als buy in werd betaald, betekende dit dat de rake dus bij het totaal bedrag van de pot werd gerekend, waardoor de prijzen die er te winnen waren dus net iets hoger uitvielen.

Er vanuit gaande dat de actie deze keer hetzelfde geregeld is als in januari, betekent dit dus dat de spelers minder geld betalen, danwel de kans hebben om de rake terug te winnen. De actie begint op 1 januari, dus hou de Partypoker site in de gaten. Wellicht dat er binnenkort meer uitleg over deze actie op de bonus en promotie pagina van de partypoker website te vinden is.

 

Tagged with: