Russen domineren Titan Facebook freeroll

December 29, 2011 Posted in Poker Toernooien by

Titan Poker heeft verschillende acties lopen om de populariteit en naambekendheid van Titan poker onder de online poker gebruikers te vergroten. Zo hebben ze bij Titan uitgebreide freeroll mogelijkheden voor spelers die voor het eerst een Titan Poker account openen en hebben zij de hoogste welkom bonus van alle online poker aanbieders. bij Titan kan je tot wel $2.000 bonus ontvangen op je eerste storting. door deze acties is titan in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste online poker rooms van Europa en van de wereld. Een andere manier van Titan om meer naamsbekendheid te krijgen en meer spelers te trekken is door actief te zijn op online sociale netwerken zoals Facebook.

Titan is inmiddels al een flinke tijd actief op Facebook en heeft ondertussen al meer dan 20.000 Facebook vrienden. Speciaal voor facebook vrienden van Titan organiseert Titan Poker eens in de zoveel tijd een speciale freeroll. Vorige week was het weer eens zover en 3085 Facebook vrienden van titan Poker gingen in op de uitnodiging om deel te nemen aan de freeroll. Soms zijn er tijdens deze toernooien tickets te winnen voor verschillende toernooien en soms is er cash geld te winnen. Deze keer werd er cash geld weggegeven tijdens de freeroll.

Een groot aantal verschillende nationaliteiten nam deel aan deze freeroll, maar zonder enige twijfel waren de Russische spelers de meest succesvolle spelers tijdens deze freeroll. In totaal duurde het drie en een half uur voordat er een winnaar bekend was. Tegen de tijd dat de laatste tien spelers bekend waren, waren er nog maar een paar nationaliteiten in de race. Van de laatste tien spelers waren er vijf met de Russische nationaliteit, de kans dat een Rus zou winnen was dus groot. Naast Rusland waren ook Canada, Bosnië-Herzegovina, Hongarije, Roemenië en Polen vertegenwoordigt. Uiteindelijk wist de Russische speler “denvernio” het toernooi op zijn naam zetten. Met zijn overwinning won de Rus $36, wat toch leuk is voor een toernooi zonder buy in.

Tagged with: