Phil Ivey weer actief op PokerStars?

January 3, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Phil Ivey wordt door veel van zijn collega’s gezien ald de beste poker speler ter wereld. Niet alleen is hij een zeer geduchte Texas Holdem speler, ook in andere poker vormen als Omaha, Stud, Razz enzovoorts behoort hij tot de beste spelers. Vooral doordat hij in alle verschillende poker variaties zijn mannetje staat wordt hij gezien als de beste die er is. De afgelopen maanden was Ivey echter weinig te vinden aan de poker tafels, zowel online als offline. Ivey werd gesponsord door en was aandeelhouder van Full Tilt Poker. En zoals de meeste mensen inmiddels wel zullen weten kwam Full Tilt dit jaar in zwaar weer terecht en uiteindelijk ging de online poker aanbieder zelfs failliet.

De problemen rond Full Tilt waren de rede dat Phil Ivey in de zomer besloot om niet deel te nemen aan de World Series of Poker van dit jaar en ook niet te verschijnen tijdens andere grote live toernooien. Inmiddels zijn de meeste problemen rond Full Tilt opgelost en heeft Phil Ivey voor het eerst ook weer deelgenomen aan een groot live toernooi tijdens het WPT in Macau in december.

Maar, ook al is Ivey nu weer actief in het internationale live toernooi circuit, hij zit nog steeds zonder online poker provider. Er zijn natuurlijk genoeg online poker aanbieders die graag zouden hebben dat Ivey bij hen zou gaan spelen, maar tot dusver is Ivey nog geen nieuw contract aangegaan. Voordat Ivey een aantal jaren geleden naar Full Tilt overstapte was hij actief voor PokerStars.

Op het moment gaan er op het internet geruchten dat Ivey toch weer actief zou zijn aan de online poker tafels en wel bij zijn voormalige sponsor PokerStars. Hoewel deze geruchten niet bevestigd, noch ontkend worden door Ivey, begint het er steeds meer op te lijken dat er enige waarheid in deze geruchten zit. Ivey zou actief zijn op verschillende High Stakes tafels op PokerStars onder de naam “RaiseOnce”.

De geruchten zijn gebaseerd op de speelstijl van RaiseOnce, maar ook op het feit dat zowel Phil Ivey zelf, als RaiseOnce tegelijkertijd connectie verloren bij twee verschillende sites en ook tegenlijkertijd weer wel connectie hadden. Het lijkt er dus op dat Ivey inderdaad weer actief is aan de online High Stakes tafels.

Tagged with: