Dagelijkse Terminator Bounty toernooien bij PKR Poker

January 4, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Bij de enige 3d online poker aanbueder PKR Poker kan je terecht voor een groot aantal verschillende toernooien. Natuurlijk zijn er sit & go’s en grote toernooien, zoals bij alle online poker aanbieders, maar PKR biedt spelers ook een verscheidenheid aan andere toernooi vormen. De laatste tijd zijn Bounty toernooien steeds populairder aan het worden in de poker wereld. Bij een Bounty toernooi staat er een Bounty op het hoofd van elke speler. Als je een speler uitschakelt krijg je een bepaald bedrag als beloning voor de uitschakeling. Dus, zelfs als je niet de finale tafel bereikt kan je op die manier toch een leuk bedrag aan je toernooi overhouden.

Bij PKR Poker worden er dagelijks verschillende Bounty toernooien gespeeld onder de naam Terminator. Je vindt de verschillende Terminator toernooien in de toernooi lobby van PKR. Als je je inschrijft voor een Terminator toernooi, gaat een deel van je inschrijving naar de prijzenpot en een ander gedeelte gaat naar de bounty van elke speler. Op het moment dat een speler wordt uitgeschakeld, gaat de bounty van die speler naar de speler die hem of haar heeft uitgeschakeld.

Een deel van de Bounty die je verdient met het uitschakelen van andere spelers wordt direct in je PKR account gestort en een ander gedeelte wordt aan jouw eigen Bounty toegevoegd. Hoe meer spelers je uitschakelt, hoe meer je eigen bounty dus wordt en hoe meer spelers dus ook zullen verdienen als ze jou van tafel spelen. Je kan de waarde van de Bounty van elke speler zien boven de screen name van de betreffende speler. Ook kan je zien hoeveel andere spelers er al zijn uitgeschakeld door een bepaalde speler.

Er zijn ook variaties op de Terminator toernooien. Zo is er de Terminator Two multi table toernooien. Bij deze toernooien is je volledige buy in je bounty en deze toernooien worden aan heads up tafels uitgespeeld. Telkens als er een speler afvalt krijgt de speler die hem of haar van tafel heeft gespeeld een gedeelte van de bounty van de speler die verloren heeft en het resterende gedeelte is wordt weer bij de bounty wan de speler die gewonnen heeft gevoegd.

Ook zijn er er zogenaamde Terminator Xtreme Sit & Go’s. Bij deze toernooien wordt ook je volledige buy in besteed aan je bounty en wordt wederom de bounty die je verdiend verdeeld over een uitbetaling en je eigen bounty waarde. Je wint dus al het geld als iedereen weet uit te schakelen. Kijk voor alle informatie op de site van PKR

Tagged with: