Gratis TCOOP toernooi ticket bij storting PokerStars

January 10, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Binnenkort begint er bij PokerStars een nieuw meerdaags online poker toernooi onder de naam TCOOP. Deze online poker toernooi serie zal bestaan uit in totaal 50 events die verspreid over tien dagen gespeeld zullen gaan worden. Het eerste toernooi vindt plaats op 19 januari en het afsluitende toernooi op 29 januari. Voor deze toernooi serie heeft PokerStars een gegarandeerde prijzenpot van in totaal 10 miljoen dollar gereserveerd. Als je tussen 9 en en 18 januari minimaal $60 stort op je PokerStars account onder vermelding van bonus code “TCOOP”, krijg je een ticket ter waarde van $22 voor een TCOOP toernooi naar keuze.

TCOOP staat voor Turbo Championship of Online Poker en zoals uit de naam al blijkt gaat het hier om een turbo toernooi kampioenschap. Er zijn toernooien in verschillende poker vormen. Natuurlijk zijn er verschillende Texas Holdem toernooien, maar er zijn onder andere ook Omaha, Draw en HORSE toerenooien te vinden.

De toernooien kennen verschillende buy ins, met buy ins variërend van $5.50 tot een High Roller toernooi met een buy in van $2.500. Voor iedere bankroll is er dus wel een toernooi te vinden. Op de site van PokerStars vind je een lijst met alle 50 toernooien en de buy ins. Ook vind je daar meer informatie over hoe één van de gratis tickets te bemachtigen.

Per speler is er één gratis $22 ticket te krijgen. Deze tickets zijn alleen inwisselbaar tijdens de TCOOP, dus als het Turbo Championship is afgelopen vervalt ook je ticket. Zorg er dus voor dat je het ticket op tijd inwisselt. Je kunt het ticket gebruiken om je in te schrijven voor één van de 7 toernooien die een buy in van $22 hebben, maar je kan er ook voor kiezen om je ticket te gebruiken om je in te schrijven voor een satelite voor één van de turbo Championship toernooien met een hogere buy in. Op die manier maak je met je ticket kans op nog hogere prijzen. Kijk voor alle informatie op de site van PokerStars.

 

 

Tagged with: