Elke weekend Freeze Outs bij Titan Poker

January 13, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Sinds PokerStars een aantal jaar geleden begon met de Sunday Millions zien meer poker sites brood in wekelijkse toernooien waar grote geldbedragen te winnen zijn. Ook Titan Poker heeft speciale toernooien die elk weekend terugkeren. Bij Titan Poker vind je elke vrijdag, zaterdag en zondag een Freeze Out toernooi met een flinke gegarandeerde prijzenpot die natuurlijk nog verder op kan lopen als er zich een groot aantal spelers inschrijven. Voor elk toernooi zijn er gedurende de week verschillende opties om tickets te winnen bij verschillende satelites en freerolls.

Het weekend begint bij Titan Poker al op de vrijdag avond. Elke vrijdag avond organiseert Titan Poker namelijk een $60.000 Freeze Out toernooi. tickets voor dit toernooi kosten $100 + $9, maar natuurlijk is het ook mogelijk om je via dagelijkse satelites en freerolls voor een veel kleiner bedrag te kwalificeren voor dit toernooi.

Het $60.000 guaranteed Freeze Out toernooi begint elke vrijdag om 20.00 uur. Elke speler krijgt een stack van 1.500 chips en elke 12 minuten gaan de blinds een stap verder omhoog. Dit is een Freeze Out toernooi, dus als je je stack kwijt bent is er geen mogelijk meer om een rebuy te doen. Ben dus zuinig op je stack als je kans wilt maken op een gedeelte van de prijzenpot.

Ook op zaterdag is er een Freeze Out toernooi met een gegarandeerde prijzenpot. Op zaterdag is het gegarandeerde bedrag echter $40.000. Ook bij dit toernooi bedraagt de buy-in $100 + $9 en ook zijn er in de rest van de week tickets te winnen voor dit toernooi tijdens verschillende qualifiers. Spelers krijgen bij dit toernooi 5.000 chips en ook bij dit toernooi is het niet mogelijk om een rebuy te doen.

het weekend wordt bij Titan Poker afgesloten met een speciale zondagse Freeze Out met een gegarandeerde prijzenpot van $200.000. Elke zondag gaat om 18.00 uur dit toernooi van start. Om je direct in te kopen voor dit speciale Freeze out toernooi moet je $200 + $15 op tafel leggen, maar natuurlijk zijn er ook andere kwalificatie mogelijkheden. Elke speler begint met een chip stack van 10.000 en de blinds gaan elke 12 minuten omhoog. Kijk voor alle informatie over de weekend toernooien op de site van Titan Poker.

Tagged with: