Win plaatsen voor verschillende live toernooien bij Partypoker

January 15, 2012 Posted in Poker Toernooien by

In 2012 zijn er natuurlijk weer een groot aantal live toernooien waarvoor je online tickets kan winnen. Het eerste grote live toernooi van dit jaar, het World Poker Tour event in de Ierse hoofdstad Dublin, is inmiddels achter de rug, maar niet getreurd, er zijn nog meer dan genoeg toernooien te gaan dit jaar. Bij partypoker maak je op het moment kans om voor een drietal grote live toernooien een plaats te winnen. De keuze is aan jou of dat je gaat proberen je te kwalificeren voor het WPT event van Venetië en  het WPT National event van Denemarken.

Als je je nog wil kwalificeren voor het World Poker Tour event van Venetië zal je er nog redelijk snel bij moeten zijn, want de mogelijkheid om tickets te winnen voor Venetië loopt nog maar tot en met 22 januari. Maar, het is zeker de moeite waard om dit te proberen. De pakketten die er voor Venetië te winnen zijn hebben een totale waarde van $10.000. Ze bestaan uit het inschrijfgeld ter waarde van $6.700, $1.100 zak- en reisgeld en 6 geheel verzorgde overnachtingen. Er zijn verschillende mogelijkheden om je voor een Venetië pakket te kwalificeren, dus kijk snel op de site van Partypoker om nog kans te maken.

Je hebt wat langer de tijd om je te kwalificeren voor het WPT National van Denemarken. Ook voor dit event zijn er verschillende pakketten te winnen en deze actie loopt bij Partypoker nog tot en met 19 februari. De Denemarken pakketten bestaan uit het inschrijfgeld voor het Main Event, $550 zak- en reisgeld en in totaal vier overnachtingen.

Het is de eerste keer dat het World Poker Tour circus neer zal gaan strijken in Denemarken, dus naast het poker zullen er ook heel wat feesten te vinden zijn in Vejle, waar het WPT event gehouden gaat worden. Ook voor dit event zijn er verschillende mogelijkheden om je te kwalificeren bij Partypoker. Kijk voor alle informatie op de site van Partypoker en wie weet sleep jij uiteindelijk één van beide WPT titels in de wacht.

Tagged with: