Daniel Negreanu stelt tien doelen voor dit jaar

January 19, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Daniel Negreanu heeft voor zichzelf een tiental doelen gesteld voor dit poker jaar. Negreanu behoort zonder enige twijfel tot de top van de internationale poker wereld en is de meest succesvolle Canadese poker speler ooit. Hij heeft voor zichzelf dit jaar tien doelen gesteld die hij hoopt te hebben bereikt als het jaar over is. Eén van de doelen die hij voor zichzelf heeft gezet is de top bereiken van de All-Time Live Tournament Money List. Het gaat bij deze lijst dus om het geld dat spelers verdienen bij live toernooien, online poker toernooien tellen niet mee voor deze lijst.

Op het moment staat Negreanu met $14,9 miljoen op de tweede plaats van deze lijst, met Phil Helmuth en Phil Ivey net achter hem op de lijst. Als Daniel dit jaar nog eerste wil worden heeft hij daar nog flink wat werk aan, want de nummer één op deze lijst, Erik Seidel, heeft een voorsprong van zo’n twee miljoen dollar. Ook wil Negreanu meer dan een miljoen dollar aan toernooi gelden bij elkaar harken dit jaar. Toch heeft Negreanu dit jaar al een goede stap op de goede weg gezet door tijdens het PokerStars Caribbean Adventure het High Roller toernooi te winnen. Hiermee streek Negreanu $250.000 aan prijzengeld op.

De kans is aanwezig dat Negreanu in ‘één keer verschillende doelen van zijn lijst gaat halen. Daniel heeft namelijk al laten weten dat hij deel zal gaan nemen aan het speciale “Big One for One Drop” toernooi mee zal gaan doen dat dit jaar tijdens de World Series of Poker zal worden georganiseerd. Dit speciale toernooi heeft een buy in van maar liesft een miljoen dollar per speler, dus als Negreanu dit toernooi op zijn naam weet te zetten is hij een flink eind op weg met het behalen van zijn doelstellingen.

In totaal heeft Negreanu 10 doelen gesteld voor zichzelf. Zo wil hij naast de al genoemde doelen ook zijn eerste plaats als meest succesvolle World Poker Tour speler terug winnen en wil hij zowel een WSOP Bracelet als een groot toernooi buiten de WSOP winnen. Daarnaast wil hij ook een kandidaat zijn voor de WSOP Player of the Year titel. Zijn meest aparte doel is waarschijnlijk dat hij een beter jaar wil draaien dan Jason Mercier, die het de afgelopen jaren bijzonder goed doet en veel van zijn college profs het nakijken geeft.

 

Tagged with: