Titan Poker software update

January 23, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Titan Poker is één van de grootste en meest populaire online poker aanbieders van Europa en vandaag heeft Titan Poker een omvangrijke software update toegepast om het groeiende aantal spelers makkelijker aan te kunnen. De software update die nu wordt ingevoerd is onderdeel van een groter plan met als doel het speelplezier van de spelers van Titan Poker te vergroten. Met de software update is de eerste stap van dit plan gezet. Titan Poker heeft aangekondigd dat in de komende weken meer nieuwe opties beschikbaar zullen komen voor Titan Poker gebruikers.

In de komende weken zullen er nieuwe toernooischema’s bekend worden gemaakt en zullen er ook nieuwe typen toernooien zijn. Niet alleen zullen er toernooivormen komen die al wel bij andere online poker aanbieders gespeeld kunnen worden, maar nog niet bij Titan Poker. Er zullen ook volledig nieuwe toernooi vormen komen die bij geen enkele andere online poker aanbieder te vinden zullen zijn. Ook zal er een volledig nieuw bonusprogramma komen met een breed scala aan nieuwe bonussen en promoties.

Het eerste dat opvalt na de software update is dat de lobby er anders uit ziet. De lobby wordt nu weergegeven in 1.000 x 700 pixels en ziet er daardoor alleen al een stuk beter uit. Er is een nieuw navigatie menu dat het spelers makkelijker maakt om een cash game of toernooi te vinden waar zij aan mee willen doen. Ook is het voor de spelers mogelijk om een overzicht te krijgen van de favoriete toernooien en cash games van de speler en is het via de “quick seat” optie veel makkelijker om snel een spel te vinden.

Ook is het mogelijk om een overzicht te krijgen van de persoonlijke statistieken van speler. Hierin kan de speler zien hoeveel er gewonnen of verloren is en hoeveel handen er gespeeld zijn. Het overzicht geeft ook inzicht in de punten die verdient zijn en bonussen die beschikbaar of actief zijn. Voor spelers die niet aan de nieuwe lobby kunnen of willen wennen is er de optie om de lobby weer terug te zetten in de oude vertrouwde modus. Kijk voor alle informatie op de site van Titan Poker.

Tagged with: