Partypoker Bad Beat Jackpot

January 25, 2012 Posted in Poker Tips by

Dat online poker nog steeds enorm aan het groeien is, blijkt wel uit het feit dat nog steeds elke dag honderden nieuwe mensen een account openen bij één van de vele online poker aanbieders die het internet rijk is. Veel van deze nieuwe spelers weten nog niet zo goed hun weg te vinden in de verschillende bonussen en promoties die er te vinden zijn bij de verschillende online poker rooms en hebben nog niet door dat hier ook veel geld te verdienen is. Laten we vandaag eens aandacht besteden aan de Bad Beat Jackpot van Partypoker.

Voor veel online poker spelers zal er niet veel nieuws in dit artikel te vinden zijn omdat zij al jaren weten wat de Bad Beat jackpot inhoud, maar er zijn genoeg spelers die niet zo goed op de hoogte zijn van deze promotie, hoe deze werkt en hoe je er geld mee kan verdienen. Daarom speciaal voor de beginnende online poker spelers nu even wat aandacht voor de Partypoker bad beat jackpot.

Bij het zoeken naar cash tables bij partypoker zal het je opgevallen zijn dat sommige tafels jackpot tafels zijn. Dit betekend dat als je aan deze tafels speelt je mee betaald aan de Bad Beat Jackpot en ook kans maakt om deze te winnen. Van elke pot neemt Partypoker 50 cent en die wordt in de Bad Beat Jackpot gestopt. Als je een hand wint, win je dus iets minder.

Doordat er honderden handen per uur worden gespeeld aan de jackpot cash games van Partypoker loopt de Bad Beat Jackpot snel op op. Het is zeker geen uitzondering dat er meer dan $100.000 te winnen is met het hitten van de Bad Beat Jackpot. Je wint de Bad Beat Jackpot op het moment dat je een bad beat hebt. Dus als een hele goede hand toch wordt verslagen. Als je quads achten of hoger verslagen wordt door een betere hand, dan valt de Bad Beat Jackpot.

Als de jackpot valt, wordt er 70% van het bedrag uitgekeerd. Van de overige 30% gaat 20% terug in de jackpot en 10% naar Partypoker voor administratiekosten. Van het geld dat wordt uitgekeerd gaat 50% naar de persoon die de bad beat heeft, 25% naar degene die de hand wint en de rest wordt verdeeld over alle andere personen die actief waren in de hand. Op die manier maak je dus kans op veel geld door een goede hand te verliezen.

Tagged with: