PKR Phase toernooien

January 30, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Bij PKR poker bieden ze nu alweer een tijdje zogenaamde Phase toernooien aan. De Phase toernooien van PKR Poker zijn te vergelijken met de Steps toernooien die ook bij sommige andere online poker aanbieders te vinden zijn. De PKR Poker Phase toernooien bieden spelers de mogelijkheid om via een zeer lage but in uiteindelijk toch deel te kunnen nemen aan toernooien met een veel hogere buy in en waar dus ook veel hogere prijzen te winnen zijn. Spelers kunnen zelf kiezen op welk niveau zij instappen. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de but in ook zal zijn, maar ook hoe hoger de prijzen zullen zijn en hoe dichter je natuurlijk ook bij het hoogste toernooi niveau zit.

De Phase toernooien bestaan uit een reeks Sit & Go’s. Als je tijdens deze Sit & Go’s hoog weet te eindigen ga je door naar een sit & Go van een hoger niveau. Als je ook daar in de top weet te eindigen ga je weer een niveau hoger. Dit net zo lang tot je het hoogste niveau hebt bereikt. Mocht je niet in de top eindigen, dan is nog niet alles verloren. Afhankelijk van het niveau waarin je speelt is het ook  mogelijk om Nogmaals een Sit & Go in hetzelfde niveau te speen of een niveau lager te spelen.

In totaal zijn er vijf niveaus.  Je kan je direct inkopen in het laatste niveau of ervoor kiezen op het laagste te beginnen. De buy in voor het laagste niveau bedraagt slechts $1 en de directe buy in voor het laatste niveau kost $64.40. Als je in een bepaald niveau als 8ste, 9de of 10de eindigt is je Phase avontuur voorbij. Bij het behalen van plaats 6 of 7 ga je een niveau terug en plaats 3, 4 en 5 geven je de mogelijkheid om het huidige toernooi opnieuw te spelen. Als je eerste of tweede wordt, dan ga je een niveau hoger, tot aan het vijfde en laatste niveau. In het vijfde niveau zijn cash prijzen te winnen voor de top 3. Bij niveau 1 gaan plaats 1 en 2 door naar het volgende toernooi en spelen plaats 3 en 4 het niveau opnieuw, voor de overige plaatsen het Phase toernooi over. Kijk voor alle info op de toernooi pagina van PKR Poker.

Tagged with: