Email en PokerStars account van Daniel Negreanu gehackt

February 4, 2012 Posted in Buitenlands Poker Nieuws by

Terwijl Daniel Negreanu in Melbourne was voor zijn deelname aan de Aussie Millions heeft een hacker zijn email en daarmee ook zijn PokerStars online poker account gehackt. De hacker speelde een flink aantal handen onder de naam van Negreanu, die pas merkte dat zijn account was gehackt toen hij terugkeerde uit Australië en landde op het vliegveld van Los Angeles. Het account van Negreanu bevatte meer dan $100.000, dus de hacker had geld genoeg om eens aan de high stakes poker tafels plaats te nemen. Waarschijnlijk vond hij het hacken van het account een betere optie dan het aanmaken van een eigen account, ook al geeft PokerStars nieuwe spelers een 100% bonus tot de eerste $600.

Misschien was het ook wel slimmer voor de hacker om niet met zijn eigen geld te spelen, want hij bleek alles behalve talent te hebben voor het spel. Verschillende andere spelers hadden al commentaar getwitterd op het spel van de speler van wie zij dachten dat het Negreanu was. Sommige mensen dachten dat Nwegreanu dronken was omdat hij zo raar speelde.

De hacker had plaats genomen aan de $100 / $200 no limit Texas Holdem tafels en wist in slechts 400 handen zo’n $46.000 te verliezen. Zo callde de hacker vijf bets met A-5 off suit. Negreanu vond het vooral heel vreemd dat mensen dachten dat hij het echt zelf was die zo slecht speelde. In een reactie op twitter meldde Negreanu het volgende over het feit dat mensen werkelijk dachten dat hij het was: “Some of you NVGtards really thought that was me??? Man HSP (High Stakes Poker) has really done wonders for my image.

In deze post verwijst Negreanu naar het televisieprogramma High Stakes Poker, waarin hij in de afgelopen seizoenen alles behalve goed poker liet zien en in totaal meer dan twee miljoen dollar verloor. Meteen nadat Negreanu erachter kwam dat zowel zijn email als zijn PokerStars account was gehackt liet hij zijn contacten weten hem even niet meer te mailen totdat het hele gebeuren opgelost was.

Wat er gaat gebeuren met het geld dat door de hacker verloren is, is nog niet officieel bevestigd, maar de geruchten gaan dat Negreanu het geld gewoon terug zal krijgen van PokerStars.

Tagged with: