Card Rush promotie terug bij Partypoker

February 10, 2012 Posted in Binnenlands Poker Nieuws by

Elke maand heeft Partypoker weer een nieuwe promotie voor de gebruikers van Partypoker. Zo zijn er vaak plaatsen te winnen voor verschillende grote live events en hebben zij regelmatig acties waarbij spelers grote geldbedragen kunnen winnen. In veel gevallen is het bij deze promoties nodig om veel poker te spelen bij Partypoker om kans te maken op ”eén van de geldbedragen die worden weggeven. De Card Rush is één van de promoties die eens in de zoveel maanden terugkeert bij Partypoker. De Cash Rush promotie behoort tot de populairste promoties van Partypoker omdat je bij deze promotie al vrij snel kans maakt om grote cash prijzen te winnen.

De hele maand februari zijn er speciale Card Rush kaarten te winnen. In totaal worden er in de hele maand februari 1.8 miljoen Card Rush kaarten weggeven bij Partypoker. Spelers krijgen een Card Rush kaart voor elke 15 Party Points die zij bij elkaar weten te spelen. Aan elke Card Rush kaart heeft Partypoker een prijs verbonden. Dus voor elke 15 Party Points die je bij elkaar speelt win je zeker een prijs.

Het mooiste is dat elke speler voor de eerste 5 Party Points die hij of zij wint al de eerste Card Rush kaart krijgt. Elke volgende kaart wordt verdiend bij elke volgende 15 Party Points die bij elkaar worden gespeeld. de prijzen die te winnen zijn variëren nogal. Zo zijn er freeroll entries met een waarde van tussen de $2.000 en $20.000 te winnen, maar ook zijn sommige Card Rusk kaarten Party Points waard, van 10 tot zelfs 25.000 Party Points per kaart.

Natuurlijk zijn er niet alleen freeroll entries en Party points te verdienen met de Card Rush kaarten, er worden ook cash prijzen uitgereikt. Er zijn cash prijzen te winnen van tussen de $1 en $5.000. Het is dus in principe mogelijk om met de eerste vijf Party Points die je verdient is februari maar liefst $5.000 te winnen. maar, dat is nog niet alles. Door de maand heen wordt er ook een leaderboard bijgehouden. Spelers kunnen namelijk ook Card Rush Race Points winnen. De top 200 van het Card Rush Race leader board aan het eind van de maand krijgen prijzen uitgekeerd van tussen de $200 en $9.000, ook zal elke twintigste speler tussen de plaatsen 220 en 2.000 $50 verdienen. Kijk snel op de site van Partypoker om je aan te melden voor deze promotie.

Tagged with: