Unibet Open Praag begonnen

February 17, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Gister is in de Tsjechische hoofdstad Praag het eerste Unibet Open live toernooi van dit seizoen begonnen. Het is dit jaar niet de eerste keer dat Praag het Unibet Open circus verwelkomt. In 2009 en 2010 waren er ook al succesvolle Unibet Open toernooien in Praag, maar vorig jaar werd de stad voor een jaar overgeslagen om dit jaar weer terug te komen naar deze prachtige stad. Vier dagen lang zal het luxe Hilton hotel de locatie zijn waar honderden poker spelers hun gooi gaan doen naar de Unibet Open titel. Op 19 februari zal de finale tafel worden gespeeld en zal dus bekend worden wie de eerste Unibet Open titel van dit jaar op zijn of haar naam zal gaan schrijven.

Het Hilton hotel is centraal gelegen in het centrum van Praag, dus de spelers die voor de finale tafel het toernooi moeten verklaten kunnen zich vermaken in het uitgaanscentrum van deze bruisende stad of wellicht wat cultuur op te snuiven in het oude centrum. De afgelopen weken was het bij Unibet weer mogelijk om plaatsen te winnen voor dit Unibet Open toernooi. Mocht je dit gemist hebben of mocht het je deze keer niet gelukt zijn, wees dan niet getreurd. Dit is pas het eerste Unibet Open toernooi van dit jaar, dus er zijn nog kansen genoeg om voor één van de andere Unibet Open toernooien een plaats te bemachtigen.

Gister werd de eerste van twee eerste dagen gespeeld. Op deze eerste dag kwamen 117 spelers opdagen, over het algemeen is de tweede eerste dag een stuk drukker, dus de kans is zeer groot dat het totaal aantal spelers wederom boven de 200 zal komen te liggen. Ook verschillende Nederlanders zijn naar Praag gereisd om hun gooi te doen naar de Unibet Open titel. Onder hen was onder andere de bekende acteur rank Lammers die helaas de eerste dag niet wist te overleven. Van de 117 spelers die zich inschreven, waren er aan het einde van de dag nog 38 over en had de Belg Jonas Mols de chip lead in handen. Vandaag zullen we zien hoeveel mensen zich aan zullen gaan melden voor dag 1B.

Tagged with: