Sunday Million viert zesde verjaardag

February 23, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Het Sunday Million toernooi dat elke zondag bij PokerStars wordt georganiseerd is misschien wel het populairste online poker toernooi ter wereld. Elke week trekt de Sunday Million duizenden spelers die een kans willen maken op een gedeelte van de grootste wekelijkse prijzenpot die er te winnen is bij het online poker. Op 11 maart viert de PokerStars Sunday Million haar zesde verjaardag en natuurlijk laat PokerStars deze gelegenheid niet zomaar voorbij gaan. De Sunday Million is immers het vlaggenschip van PokerStars en de zesde verjaardag van het toernooi verdient natuurlijk wat extra aandacht. Tijdens het speciale Sunday Million Sixth Anniversary Event zal de gegarandeerde prijzenpot worden verhoogt van één miljoen dollar naar zes miljoen dollar, waarvan minimaal 1 miljoen is gereserveerd voor de winnaar.

Er zal verder niets veranderen in de opzet van het toernooi tijdens deze speciale Sunday Million. De buy in zal, zoals gewoonlijk, $215 bedragen en er zijn in de week voorafgaande aan de Sunday Million weer verschillende mogelijkheden om je te kwalificeren voor een plaats op het toernooi. In het kader van de zesde verjaardag van de Sunday Million zal er wel een speciaal kwalificatie toernooi worden gehouden net voordat de Sunday Million van start zal gaan. Ook voor dit toernooi zijn er in de week ervoor plaatsen te winnen bij verschillende satelites.

De PokerStars Sunday Million was van het begin af aan meteen één van de populairste online poker toernooien en bijna alle grote online poker rooms bieden tegenwoordig grote toernooien aan hun spelers aan in de weekenden. De eerste Sunday Million werd gewonnen door de Amerikaanse poker prof Daryl “aaaaaa” Jace, die een veld van bijna 6.000 spelers versloeg en daarmee $173.844 in de wacht wist te slepen. Met afgelopen zondag meegerekend zijn er in totaal 278 Sunday Million toernooien gespeeld en hebben meer dan 2,1 miljoen spelers deelgenomen aan een Sunday Million. Door de jaren heen is er in totaal $444.149.600 aan prijzengeld weggegeven. Kijk snel op de site van PokerStars voor alle informatie en voor alle kwalificatie mogelijkheden.

 

Tagged with: