Nu al WSOP pakketten bij Partypoker

February 25, 2012 Posted in Poker Toernooien by

Hoewel het weer buiten een stuk zachter aan het worden is en de eerste lentebloemen al te zien zijn, zitten we nog steeds in de winter. Het lijkt nog maar even geleden dat de Duitser Pius Heinz het Main event van 2011 op zijn naam wist te zetten en het programma van de WSOP 2012 is pas een week of twee bekend. Toch kijkt Partypoker al vooruit naar de zomer, wannt vanaf 27 februari, over twee dagen dus al, zijn er bij Partypoker al pakketten te winnen die toegang geven tot het meest prestigieuze poker toernooi in de wereld, het Main Event van de World Series of Poker in Las Vegas.

Partypoker staat bekend als één van de sites waar de meeste toegangsbewijzen voor grote live toernooien te winnen zijn. Of het nu een EPT of WPT event is of zoals in dit geval de WSOP, het is altijd mogelijk om via Partypoker een plaats te bemachtigen op deze toernooien en het mooiste is dat het je dan een stuk minder kost om toch mee te kunnen doen aan een groot toernooi zoals de EPT of WSOP.

Deelname aan het Main Event is de droom van elke poker speler of het nu profs zijn of amateurs. Natuurlijk zijn de paar miljoen dollar die klaarliggen voor de winnaar van het Main Event een belangrijke motivatie voor deelname aan het Main Event van de WSOP, maar voor de meeste poker spelers is het behalen van de felbegeerde Bracelet en de eer die hiermee gepaard gaat waarschijnlijk nog veel belangrijker.

Tussen 27 februari en 17 juni geeft Partypoker een groot aantal pakkatten weg voor het Main Event van de WSOP. De pakketten hebben een totale waarde van $14.000 en bevatten natuurlijk het inschrijfgeld voor het Main Event. Daarnaast is er in elk pakket $2.000 zak- of reisgeld opgenomen en tien geheel verzorgde overnachtingen in een lux hotel in Las Vegas. Er zijn een groot aantal verschillende manieren om in aanmerking te komen voor één van de WSOP pakketten. Kijk snel op de site van Partypoker voor alle kwalificatie mogelijkheden en informatie.

Tagged with: